instagram/goldoxi21

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O mnohých krásnych ilustráciách zo života i rozprávok sme už písali. Dnes ti chceme predstaviť ďalšiu talentovanú umelkyňu, ktorá prišla s originálnym nápadom. Ruska Oksana Pashchenko, ktorú na jej Instagrame sleduje viac ako 77-tisíc followerov, chytí za srdce všetky milovníčky rozprávok.

Oksana sa zamyslela nad tým, ako životy našich obľúbených princezien pokračovali po tom, čo rozprávke zazvonil zvonec a ohlásil koniec. Do pozornosti sa dostali jej ilustrácie, na ktorých boli princezné tehotné, či už s detičkami. Tentokrát ti predstavíme, na čo iné dôležité v ich živote sa zamerala.

Každé dievčatko snívalo o tom, že raz bude princeznou. A splniť sa to raz môže každej, napríklad, v jej svadobný deň. Práve tento krásny okamih si vybrala ilustrátorka a zamerala sa na princezné a ich rodičov. V reálnom živote býva zvykom, že sa nevesta s rodičmi na pamiatku odfotí. Ako by teda vyzerali Disney postavičky v takomto prípade? Pozri sa sama.

Popoluška s mamou a otcom, ktorí už nežili. To, že sa svadby nedožili, zdôrazňuje fakt, že sú jemne priehľadní, čo značí, že duchom by tam určite boli.

Belle z Krásky a zviera mala iba otca, no v svadobný deň pri nej stojí aj mama.

A takto by vyzerala s oboma rodičmi Ariel.

Princezná Aurora s hrdými rodičmi.

Cruella ako nevesta? Tu ju máš aj s TOP družičkami!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife