instagram/friends

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Koncom roka 2019 všetkých fanúšikov jedného z najobľúbenejších seriálov vôbec, potešila správa, že Priatelia sa vrátia na televízne obrazovky. Nedávno unikli zo špeciálneho natáčania aj prvé zábery, čo jasne naznačovalo, že sa už čoskoro dočkáme špeciálnej epizódy. Dnes už vieme aj oficiálny dátum.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer sa ako partia priateľov objavia na HBO MAX v špeciáli s názvom Friends Reunion už o týždeň, 27. mája 2021. Streamovacia platforma zverejnila k tejto časti trailer, ktorý je nabitý emóciami, takže je jasné, že sa máme rozhodne na čo tešiť.

Hlavní herci, vedľajšie postavy aj pozvaní špeciálni hostia budú v tejto časti spomínať na roky strávené pri natáčaní jedného z najúspešnejších seriálov na svete. Produkcia si pre nich pripravila prehliadku legendárnych priestorov, ale aj zábavné aktivity, pri ktorých sa znovu zasmejeme.

No verní fanúšikovia si musia pripraviť aj vreckovky, už z ukážky je jasné, že samotní herci boli pri tejto spomienkovej časti extrémne dojatí. Si pripravená vidieť Priateľov spolu po 17 rokoch od poslednej časti?

Toto je zoznam celebritných mien, ktoré prijali pozvanie do špeciálnej epizódy. Na koho sa tešíš najviac?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News