instagram/couple

Láska sa dá vyjadriť mnohými slovami. Niektorí ľudia slová ako milujem ťa či ľúbim ťa opakujú svojim partnerom denne. Iní svoje city takto vyjadrovať nevedia. No to neznamená, že k partnerovi necítia obrovskú lásku. Aj nasledujúce frázy majú rovnaký význam. Stačí pochopiť, čo sa za nimi skrýva.

Odpusť mi

Iba ak ti na niekom záleží, dokážeš zahodiť ego a poprosiť ho o odpustenie. Najmä vo vzťahu je to znakom, že láska a spoločná pohoda je viac, ako nejaké hádky a nezhody. Keď miluješ, priznáš si chybu.

Spolu to dáme

Jasné vyjadrenia toho, že s partnerom počítaš aj do budúcna. Je to záväzok, vyznanie, že ho budeš vždy podporovať a berieš vás ako pár – jeden tím, ktorý stojí bok po boku a spoločne bude čeliť všetkým prekážkam.

Verím ti

Keď niekomu odovzdáme celé srdce, získa našu nekonečnú dôveru. Má ju v rukách a nám neostáva nič iné, ako veriť, že nás nesklame. A vieš, že veríš iba tým, ktorí sú ti najbližší.

Si úžasná/ý

Si skvelý, najlepší, najkrajší, najmúdrejší, … Úprimná pochvala vie toho taktiež veľa napovedať. Na jednej strane pomasíruje ľudské ego, na druhej strane ukáže, ako nás partner vo svojich očiach vníma. A keď si pre niekoho „naj“, znamená to, že v jeho srdci máš čestné miesto.

S tebou mi je najlepšie

Dá sa k tomu niečo viac povedať? Ak niekoho ľúbiš, je to človek, s ktorým chceš tráviť každú minútu svojho života. Pretože s ním ti je dobre a cítiš sa pri ňom v bezpečí.

Neopustím ťa

Záväzok, ktorý dokazuje, že s láskou k partnerovi počítaš aj v ďalekej budúcnosti a nemieniš to, čo máte medzi vami, iba tak zahodiť. Nech sa deje čokoľvek, láska, ktorú k nemu cítiš je tak silná, že si nevieš ani predstaviť, že by to mohlo niekedy skončiť. A už vôbec nie z tvojej strany.

Stojím za tebou

Vo vzťahu nie je všetko iba o láske. Je to aj o dôvere, rešpekte a kompromisoch. A aj takáto veta môže byť jej potvrdením. Mať v partnerovi najväčšiu oporu a fanúšika, je oveľa viac, ako počuť denne „ľúbim ťa“, bez toho, aby sa to dokázalo aj činmi.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating