Unsplash/sept commercial

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ženy majú veľmi jasnú predstavu toho, ako by mal vyzerať ich dokonalý partner. I keď aj každý muž sníva o inej, existuje pár vlastností, ktoré ocenia všetci chlapi. Sú to veci, ktoré robia z ich predstavy perfektnú partnerku, ktorú túžia mať po svojom boku. Toto je 7 z nich. Máš ich aj ty?

Je láskavá

Nuž, zamračenú a podráždenú ženskú, ktorá sa správa k ľuďom neúctivo a agresívne, nechce žiaden normálny muž. V ich predstavách ide o ženu, ktorá dokáže vyriešiť všetko s úsmevom na tvári a podá pomocnú ruku všade tam, kde je to treba.

V spoločnosti dáma

Mužom záleží na tom, ako sa ich partnerka správa v spoločnosti. Bez ohľadu na to, či idú s partiou kamošov na pivo alebo ju pozval do divadla s rodinou. V ich očiach stúpa jej hodnota, keď sa za ňu nemusia hanbiť a v spoločnosti sa správa ako pravá dáma.

Neuráža sa

Toto je jedna detinská vlastnosť, ktorú muži na ženách naozaj neznášajú – uraziť sa za každú hlúposť i ten najnevinnejší vtip. Muži milujú, keď ženy berú veci s nadhľadom a neriešia zbytočne veci, na ktorých vôbec nezáleží.

Miluje humor

S predchádzajúcim bodom je úzko spojený aj tento. Smiech ľudí spája a dvakrát tak, keď ide o vzťah. Pre muža je veľmi príťažlivé, ak si so ženou sadne aj humorom a často sa spolu smejú.

Stará sa o svoj vzhľad

Nebudeme si klamať, aj očami sa miluje. Nie, nemusíš každý deň chodiť v róbe s dokonalým makeupom, ale ani pohľad na vyťahané tričko a mastné vlasy každý deň nie je to pravé. Len si spomeň, ako sa na teba díva, keď sa vyfintíš v piatok večer do mesta.

Poradí si aj sama

Je pravda, že nezávislých žien, ktoré sú na silných pozíciách sa muži trocha boja. Iba preto, že sa sami necítia byť pri nich istí. No zároveň nechcú mať doma partnerku, ktorá je na nich úplne odkázaná. Ak si vieš sama zarobiť, navŕtať poličku a nezľakneš sa žiadnej úlohy, si pre neho top.

Je mu oporou

Vypočuje ho, poradí mu a vždy stojí pri ňom. Podporí každý jeho sen a podá mu pomocnú ruku, ak to dokáže. Mať vo svojej partnerke skutočnú oporu je na nezaplatenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating