instagram.com/ladygaga

Úspešná americká speváčka sa okrem množstva hitov preslávila aj svojím netradičným a originálnym štýlom. Ten si vie presadiť aj počas pandémie koronavírusu, a preto pri udeľovaní MTV Video Music Awards bolo jej ochranné rúško výrazným doplnkom. Okrem toho sa stala doslova kráľovnou večera a domov si odniesla päť cien. Viac o tom informoval portál Billboard.

Lady Gaga opäť prekvapila svojou tvorbou, a preto si zaslúžila rovno niekoľko ocenení. Získala sošku za umelca roka a rovnako za skladbu roka. Víťaznou piesňou sa stal hit Rain On Me, na ktorom makala so svojou speváckou kolegyňou Arianou Grande. Ich usilovnosť preto získala titul najlepšia spolupráca. Do tejto zbierky jej pribudla aj Tricon Award.

Chytľavému hitu samozrejme nesmel chýbať ani kreatívny videoklip. Treba uznať, že Lady Gaga a Ariana Grande tvoria i na obrazovkách skvelé duo. Klip k skladbe Rain On Me získal cenu za najlepšiu kinematografiu. Vďaka spolupráci sa z nich stali blízke priateľky a Ariana sa jej na Instagrame niekoľkokrát poďakovala za túto príležitosť.

Všetky kategórie cien a ich víťazov nájdeš TU.

To však nie je všetko, čím Lady Gaga v ten večer prekvapila. Ako sme vyššie spomínali, opäť dala na svoju originalitu a do módneho sveta priniesla nové rozmery ochranných rúšok. Nuž, ako je známe o úspešnej speváčke a hviezde filmu A Star Is Born, do všetkého ide vo veľkom.

Vieš si predstaviť, že by si s týmto išla po ulici?

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Zdroj: Billboard

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Móda