instagram.com/elleuk/angelinajolie_official

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Angelina Jolie a Brad Pitt tvorili ikonický hollywoodsky pár. Bývalí manželia spoločne vychovávali 6 šesť detí a hoci to pripomínalo pravú rodinnú idylku, zazvonil zvonec a rozprávky bol koniec. V najnovšom rozhovore pre Vougue opísala oscarová herečka skutočný dôvod tejto separácie.

Medzi známymi hercami to zaiskrilo hlavne kvôli filmu Pán a pani Smithovci. Ich magnetická príťažlivosť bola nepopierateľná, ale rovnako bolo známe aj vtedajšie manželstvo Brada a herečky Jennifer Aniston (Priatelia). Zobrali sa na konci júla v roku 2000 a o päť rokov neskôr informovali o ukončení svojho manželského zväzku.

Napriek všetkým klebetám prehlásili, že chcú medzi sebou udržať dobré a priateľské vzťahy. Jeho vznikajúci románik s príťažlivou Angelinou sa tak spustil na plné obrátky a nikoho neprekvapilo, že o pár rokov tento milostný párik oznámil zásnuby.

Lenže ani toto, na pohľad ideálne manželstvo, nevyšlo. Žiadosť o rozvod šokovala širokú verejnosť, ale zdá sa, že známa herečka dodnes neľutuje svoje rozhodnutie. To, čo bolo medzi nimi, vedia iba oni.

Hoci si Angelina veľmi stráži svoje súkromie, nedávno uviedla, že sa chcela odpútať od svojho ex-manžela hlavne kvôli deťom.

„Oddelila som sa kvôli blahu svojej rodiny. Bolo to správne rozhodnutie,“ vyjadrila sa herečka pre Vogue. Dodala, že sa v súčasnosti zameriava predovšetkým na svoje deti a ich zvládanie celkovej situácie.

„Niekto vyťažil z môjho mlčania a deti vidia o sebe klamstvá v médiách, ale pripomínam im, že oni poznajú vlastnú pravdu a názor. V skutočnosti je to šesť veľmi statočných, silných a mladých ľudí,“ uzavrela Angelina.

Na svoje deti je patrične hrdá a snaží sa im venovať všetok voľný čas. Ako uviedla, svoje rozhodnutie dodnes neľutuje. Práve naopak. Chce, aby jej ratolesti vyrastali v čo najlepšom prostredí.

Zdroj: Vougue 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News