meryldenis
instagram.com/meryldenis

Vo vzťahu sa vždy objavia hádky. Keď nájdeš tú pravú lásku, budete sa hádať, pretože vám bude na sebe záležať. Obidvaja budete vedieť, že sa môžete o niečom pohádať (a potom to vyriešiť) bez toho, aby ste sa rozišli. Nenecháte si predsa zobrať spoločné chvíle a budúcnosť len preto, pretože ste sa na niečom nezhodli.

Tieto kombinácie znamení budú mať vzťah bez vážnejších hádok, ktoré by ohrozili ich lásku.

Býk + Lev

Pár, ktorý je v týchto znameniach, bude mať pokojný vzťah. Na začiatku bude prebiehať všetko ako z rozprávky, no postupne sa budú odhaľovať rozdielne názory. Spoločne sa o nich porozprávajú a vždy dôjdu ku kompromisu. V tomto vzťahu sa nestane, že by jeden získal všetko a druhý nič.

Blíženci + Panna

Ľudia, ktorí sú vo vzťahu v týchto znameniach, sa potrebujú hádať. Vždy to budú hádky skôr zo srandy, než z vážnosti. Vedia, že sa ľúbia a nedovolia, aby ich nejaká hádka rozdelila. Ich vzťah bude naplnený láskou a úctou, preto budú vedieť, že vzťahu nič nehrozí.

Škorpión + Strelec

Pár, ktorý je v týchto znameniach, prežije život bez hádok. Správna kombinácia znamení spôsobí, že sa vo všetkom zhodnú a žiadne hádky sa nebudú konať. S pravou láskou to dotiahnu veľmi ďaleko. Časom sa môžu vyskytnúť hádky o tom, kto pôjde nakúpiť, no obaja sa na tom budú len smiať.

Rak + Baran

Žena Rak a muž Baran je dobrá kombinácia, pretože Rak je veselé znamenie a Baran vážne znamenie, ktoré je plné tvrdohlavosti. Vzťah bude neustále v rovnováhe a keď sa aj nejaké maličké hádky vyskytnú, do hodiny na ne zabudnú.

Lev + Ryby

Ľudia, ktorí sú narodení v týchto znameniach, sú vášniví a citliví. Ich vzťah bude miestami vyzerať ako talianske manželstvo, no budú sa veľmi ľúbiť. Obe znamenia sú rozumné a vedia, že hádky sú v živote potrebné, no úprimnú lásku potrebujú viac. Žiadna hádka ich preto nerozdelí.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating