elitedaily.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pravdepodobne sa tieto slová k tebe nikdy nedostanú, aj keď v kútiku duše si neželám skutočne nič iné, len to, aby si ich našiel a zamyslel sa. Nech to už dopadne akokoľvek,  potrebujem dať zo seba von všetky pocity, ktoré ma tak ťažia.

Tá odporná úzkosť, čo ma ničí každé ráno, keď otvorím oči a uvedomím si, že ťa už nikdy neuvidím.

Mieša sa vo mne mix zlosti, zúfalstva a smútku. Ty sám si predsa človek, ktorý sa nezastavil a išiel za tým, po čom túžil. Hoci sa to predtým mohlo zdať nemožné, dosiahol si to. Chápem, že ti to nestačí a chceš stále rásť, vybudovať si kariéru. Žiješ si svoj sen, je to krásne. Už si mu obetoval veľa, a preto sa teraz nezastavíš,  všetkému rozumiem. No nemyslím si, že bolo nutné zavrhnúť nás. Kde sa stratila tvoja motivácia?

Neviem sa vzdávať. Občas je to dar, občas prekliatie. Nedokážem to tak ľahko. Myslela som si, že v tomto sme rovnakí. Keď mi niekto vraví, že to nezvládnem, ešte viac ma motivuje k tomu, aby som mu ukázala opak. Verím v to, že ak niečo naozaj chceš a usiluješ sa o to, tak to aj získaš. Pokojne ma považuj za šialenú idealistku, ktorá ignoruje tvoje racionálne argumenty, za svojím názorom si stojím.

pexels.com

Hnevá ma, že si nám nedal šancu. Prečo si to vzdal, keď som ti vyhovovala? Akceptujem tvoje zlé skúsenosti z minulosti, ale každý človek je individuálny. Prosím, neporovnávaj ma s nimi. Niekto toho zvláda viac, iný zase menej a ja o sebe viem, že som silná.

Ty si však jednoducho neveril, že by náš vzťah prežil. Priznávam, že vzťah dvoch zaneprázdnených ľudí neznie rozhodne ako idylka, no bola by to výzva.

Určite by to nebolo jednoduché, ale nie je to práve vzácnosť, ktorá udržuje vzťahy pevné aj po dlhšej dobe? Vraj by bol takýto vzťah premárnený čas, no podľa mňa čas márniš vtedy, keď ti plynie a zrazu zistíš, že pri tebe nestojí nikto, s kým by si mohol zdieľať svoje úspechy, svoje šťastie. Samozrejme, osobný kontakt je dôležitý, avšak keď nie je v určitej chvíli možný, naplní ťa aj pocit, že po svete chodí človek, ktorý na teba myslí a má ťa rád. Odlúčení si vedia neskôr každý spoločný  moment vychutnať naplno. Všetko má svoje negatíva aj pozitíva.

V tejto chvíli je na presviedčanie zrejme už príliš neskoro. Vyčítam si, že som ti tieto slová nepovedala osobne, keď si mi dával zbohom. Vravel si, že pochopíš, ak ťa budem za to všetko nenávidieť, ale ja ťa nechcem nenávidieť.

Chcem ťa ľúbiť, no niekedy ľúbiť znamená nechať ísť…

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating