freepik.com

V každom jednom vzťahu raz nastane čas, kedy to už nie je plné zábavy, zamilovaných pohľadov a vzrušenia tak, ako tomu bolo na začiatku.

Môžete sa nekonečne milovať, no aj tak sa dostanete do fázy, kedy už máte pocit, že to treba oživiť. Ak sa trápiš nad tým, ako vám vrátiť trocha iskry, si na správnom mieste. Vyskúšaj jeden z nasledujúcich 3 tipov, alebo pokojne aj všetky!

1. Spoločná dlhodobá aktivita

Nie je nič lepšie, ako tráviť čas spoločne. Nemyslíme teraz ležať pred obľúbeným seriálom, či sedieť v piatok večer pri pohári vína. Ak potrebujete trocha prehĺbiť a oživiť váš vzťah, chce to inú aktivitu. Takú, ktorá bude pre vás oboch nová, zaujímavá a hlavne, spoločná.

Najlepšie je prihlásiť sa na nejaký kurz, ktorý potrvá určitú dobu, budete sa mu spoločne venovať a v určitom smere vás posunie niekam vpred. Čo taký kurz tanca? Spoločné tréningy vo fitku? Kurz cudzieho jazyka? Nájdite si niečo, čo vás oboch zaujme a v čom sa vzájomne potiahnete.

2. Dobrodružstvo na cestách

Nič vás nespojí viac, ako spoločné cestovanie. Budete spolu tráviť 24 hodín denne, no na nepoznanom mieste, takže vaša myseľ bude spracúvať mnoho nových dojmov. Získate spomienky, o ktoré sa budete deliť iba vy dvaja.

Budete odkázaní iba na seba, takže sa ukáže, ako dobre spolu viete vychádzať. Nové miesta vám vdýchnu aj novú energiu a iskrička vzbudí vášeň. Veď kto by si nechal ujsť príležitosť robiť to tam, kde sa už viac nevráti?

3. Partnerské hry

Na internete nájdeš nespočetné množstvo tipov na hry, ktoré utužia a obnovia iskru vo vzťahu. Samozrejme, nechýbajú medzi nimi erotické hry, ktorými si okoreníte váš intímny život a možno vyskúšate aj to, na čo ste doteraz nemali odvahu.

Okrem takéhoto druhu sú tu aj tie, ktoré vás spoja viac na emocionálnej úrovni. Vďaka nim možno zistíte o sebe prekvapivé veci, aj keď sa už dosť dlho poznáte. Stačí, aby ste boli k sebe otvorení a úprimní.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating