Photo by Alex Blăjan on Unsplash

Ak si sklamaná z lásky, ktorú si často nedostala, toto je pre teba. Pre ženu, ktorá je silná, výnimočná a rozdáva lásku všade okolo.

Tento rok sa musíš zamilovať do tvojho života, nie do osoby. Nie do muža, ktorý ťa podvedie a oklame. Do života, ktorý je tvoj a nikdy ťa nesklame.

Je čas sa zamilovať do všetkých maličkostí, ktoré si milovala, keď si mala o pár rokov menej. Je čas znovu robiť veci, pri ktorých ti v očiach tancujú iskričky vášne. Je čas milovať tvoj život, pretože ti každý deň dáva nové a nové príležitosti na dobrú budúcnosť.

zdroj: Photo by Analise Benevides on Unsplash.com

Sklamanie z lásky tu bude stále. Prvá láska, prvá vážna láska, prvá toxická láska… nemyslíš si, že toho bolo dosť? Že si sa už dosť natrápila?

Samozrejme, že áno.

Je čas na to, aby si sa znovu usmievala. Je čas na to, aby si si každý deň vyhradila čas pre seba a robila veci, pri ktorých budeš relaxovať. Je čas na to, aby si robila veci, ktoré ľudia považovali za nesprávne, a tak si sa ich vzdala. Začni robiť všetky tie veci, o ktorých si myslíš, že sú stvorené pre teba.

Začni chodiť sama na kávu, kúp si kvety, zájdi sama do kina… vychutnávaj si tento čas a nauč sa lepšie porozumieť tvojej duši.

Z toľkých boľavých rán od lásky by bol každý zmätený. Pozbieraj sa a nájdi si niečo, čo ťa baví. Pri čom sa budeš cítiť skutočne šťastná a nebudeš to len hrať.

Milovať život je jediné, čo ti zostáva, ak ťa všetci sklamú. Tvoj život ťa nikdy nesklame, pretože je odrazom tvojho žitia. Ak ho budeš žiť tak, ako chceš ty, budeš šťastná. No ak ho budeš žiť tak, ako chcú iní ľudia, nenájdeš šťastie, hoci by si sa snažila na 200 %.

Osloboď sa od názorov ostatných a zamiluj sa. Presne teraz je ten čas.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife