Photo by Alvin Mahmudov on Unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zamiluj sa do osoby, pre ktorú budeš znamenať celý vesmír. Nemôžeš si pýtať (a ani dostať) menej, pretože jedine to si zaslúžiš. Po všetkých chvíľach a obdobiach načerpaj silu a postav sa na nohy. Uvedom si, že všetko, čo si zaslúžiš, je naozaj VŠETKO čo ti ten človek môže dať.

Vždy sa pýtam samej seba, prečo tie najlepšie ženy skončia v tých najhorších vzťahoch. Problém je v tom, že ony sami nevedia, že si zaslúžia viac. Myslia si, že láska akú majú, je dosť. No to nie je pravda. Práveže ony, tie ktoré vedia milovať, by mali mať najväčšiu lásku. Takú lásku, ktorú si sami vysnívajú.

A ver mi, medzi tie ženy patríš aj ty.

Robíš také pekné veci a ani o nich nevieš. Robíš veci pre druhých a nič od toho neočakávaš. Obyčajné „ďakujem“ ti zlepší celý deň a vieš sa usmievať, hoci si za ten deň zažila veľa zlého.

Musíš sa zamilovať jedine do niekoho, kto to ocení. Kto si ťa bude vážiť a kto bude vedieť, čím si si prešla, aby si našla jeho.

Nikdy sa neuspokoj s málom. Najmä v láske nie. Mohlo by sa stať, že by si bola nešťastná, smutná a po nociach by si plakala. Bola by si väzeň vo svojom vlastnom vzťahu a to nie je zrovna výhra.

Nájdi si vzťah, ktorý ti pomôže rásť. Partnera, ktorý bude na teba dobrý a budeš vedieť, že po jeho boku dokážeš veľké veci.  Partnera, ktorý ťa bude považovať za prioritu a nikdy neurobí niečo, čo by zničilo tvoje city k nemu.

Nebuď jedna z tých žien, ktoré sa ponižujú a myslia si, že keď sa k nim muž správa zle, je to to, čo si zaslúžia. Rozhodne nebola láska stvorená na to, aby sa kvôli nej niekto trápil.

Celý vesmír je nekonečný a rovnako to si aj zaslúžiš. Nekonečnú lásku, ktorá bude iba tvoja a tvojho partnera.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating