Photo by Gui Vergouwen from Pexels

Každý chlap má inú predstavu o dokonalej žene. Nejde iba o fyzický vzhľad, ale aj o správanie, koníčky, hodnoty, ktoré sa k tým jeho hodia. Každá dvojica je preto jedinečná. Avšak existujú zlaté pravidlá, ktoré by mala mať každá správna žena. Teda, ak chce byť pre toho svojho najlepšia.

Rešpektuj samú seba

Ak chceš milovať a byť milovaná, musíš začať od seba. Znie to trochu sebecky, ale ak sa nerešpektuješ ty sama, nemôžeš čakať, že to bude robiť aj tvoj priateľ. Mužom pripadajú zdravo sebavedomé a nezávislé ženy veľmi atraktívne. Maj svoje hranice, a nenechaj so sebou zametať. Nie si len jeho „prívesok“, ale rovnaká časť dvojice.

Daj mu priestor

Žiaden muž nechce mať za chrbtom súkromného detektíva. Neustála kontrola a otázky typu kde si, s kým si, kto je to, … vedú iba k jednému. Rozchodu. Dôvera je základom každého vzťahu, a ak máš pocit, že ty tomu svojmu veriť nemôžeš, mala by si zvážiť, či je váš vzťah v poriadku. V opačnom prípade buď ženou, za ktorú sa nemusí pred priateľmi hanbiť.

Maj svoje vlastné záujmy

To, že si vo vzťahu neznamená, že viac nemáš svoj vlastný život. Dopraj si čas len pre seba, venuj sa svojim koníčkom, dbaj na svoj vzhľad, choď si pokecať s kamoškami. Ukáž mu, že nie si závislá od jeho programu. Nečakáš len na to, kým ti zavolá, aby si skákala tak, ako on píska. Čím atraktívnejšia si ako osoba, tým viac ťa bude chcieť.

Podporuj, nekontroluj

Nebudeme si klamať, niektoré ženy sa vo vzťahu správajú ako fúrie. Majú pocit, že ich partner nie je vlastne partner, ale majetok, ktorému chcú riadiť život. Treba si uvedomiť, že vzťah nie je o tom, kto v ňom má vedúcu pozíciu. Obaja ste si rovní. Je dôležité jeden druhého podporovať a ak nastane konflikt, nezabudnúť na komunikáciu a kompromisy. Ako správna priateľka musíš stáť pri ňom v dobrom aj zlom.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating