Photo by Michael Easterling on Unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Viem, že ťa už toľkokrát zranila. Láska.

Chápem ťa, že sa ti už nechce veriť na pravú lásku. Myslíš si, že nikoho nenájdeš a stále nevieš pochopiť prečo. Prečo ťa nikto nechce. Prečo ti to nevyšlo predtým. Prečo si nikoho nemôžeš nájsť.

Prosím, daj láske druhú šancu.

Ty hádam neprosíš od ľudí, druhú šancu, keď niečo pokazíš? Ty hádam nedávaš ľuďom druhú šancu, ak ťa sklamú? Nevenuješ im napriek tomu pozornosť? Skús to tak aj s láskou. Napriek tomu, že ťa sklamala, nemaj zatvorené srdce. Napriek tomu, že si sa kvôli nej cítila zle, nezanevri na ňu.

Nauč sa neprirovnávať lásku k pocitom, ktoré práve cítiš – osamelosť, bezmocnosť, zúfalstvo a sklamanie. Taká láska nie je – ona je trpezlivá, milujúca, dobrosrdečná a šťastná.

Keď príde tá pravá láska, spoznáš to. Ona ti nebude utekať, ona bude chcieť byť s tebou. Ona ťa nebude odmietať, ona ťa prijme so všetkým, čo máš. Ona ti nebude závidieť, ona ťa vždy podporí. Ona nebude komplikovaná a plná hádok, ona bude jednoduchá a plná smiechu.

Zaslúžiš si niekoho lepšieho ako bol ten, ktorý ťa opustil. Zaslúžiš si niekoho, kto by videl všetky tvoje zlé dni a prikývol by ti, že chápe. Zaslúžiš si niekoho, kto premení oheň (ktorým si) na pokojnú vodu (ktorou budeš). Ľudia nedefinujú lásku. Ona sa vie definovať sama – pomocou pocitov, pomocou emócií. Príde k tebe a ukáže ti, aká dobrá vie byť.

Práve preto si láska od teba zaslúži druhú šancu. Ešte však neprišla k tebe, pretože na svete je veľa ľudí ako ty. Musí ich spoznať, aby pre teba vybrala toho najlepšieho. Takého, ktorý sa k tebe bude hodiť. Ktorý to nevzdá, keď to bude zlé a ktorý ťa bude ľúbiť cez všetky prekážky.

Drahá, ak prežívaš rozchod, pomysli si, koľko ľudí okolo ich prežíva spolu s tebou. Ak si myslíš, že už lásku nenájdeš, pomysli si, koľko ľudí verí, že stretne práve teba.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating