Photo by Luis Quintero on Unsplash

Leto je ideálne obdobie na to, aby si si vybudovala návyk chodiť cvičiť. Tieto motivačné citáty ťa presvedčia obuť tenisky už dnes. 

Nemaj strach z toho, že si len na začiatku svojej cesty. Každý krok je dôležitý, no najdôležitejší je ten prvý. Práve vďaka nemu sa vyberieš na cestu za svojim lepším, zdravším a krajším životom. Neboj sa byť začiatočník!

Tvoje ciele by nikdy nemali mať „dobu spotreby“. Je úplne v poriadku, stanoviť si čiastkové ciele, ktoré chceš splniť. Napríklad zhodiť 5 kg za mesiac alebo jednoducho len začať piť viac vody. Avšak, čo je ešte dôležitejšie, tak to nastavenie mysle. Treba si uvedomiť, že zdravie máš len jedno a treba sa oň starať po celý život, nie len po určitý dátum.

Starostlivosť o zdravie by si nemala vnímať ako niečo, čo si nemôžeš dovoliť alebo čo vnímaš ako hrozný výdavok. Tak ako to bolo v predchádzajúcom citáte, tak aj tu spomenieme, že je dôležité, aby si si uvedomila, aké máš šťastie, že si zdravá. Poď to teda využiť, začni sa hýbať a dopraj svojmu telu to najlepšie.

Vytrvalosť je kľúčom ku každému úspechu. Či už sa budeš snažiť zhodiť kilá alebo túžiš získať povýšenie. Na predmete záujmu nezáleží. Treba v sebe objaviť dravého ducha, ktorého budeš pravidelne kŕmiť vytrvalosťou a zodpovednosťou. Uvidíš, že výsledky na seba nenechajú dlho čakať.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieFitness