unsplash.com

Vzťah so starou dušou nie je komplikovaný, no je iný. Okrem toho, že lásku vnímajú inak, učia svojej polovičky vnímaniu, ktorému predtým nerozumeli. Toto sa zmení v tvojom živote, ak začneš randiť so starou dušou. 

Neznášajú hádky. Nemajú radi hádky a snažia sa im predchádzať. Nemajú pre nich zmysel a taktiež ich veľmi zraňuje to, ak by sa mali pohádať s milovanou osobou. Preto nečakaj od vzťahu so starou dušou, že sa bude snažiť rozprúdiť hádku.

Sú veľmi empatickí. Staré duše majú neuveriteľnú tendenciu byť empatickí a riešiť pocity druhých. Taktiež dbajú o to, aby sa ich najbližší ľudia cítili pri nich dobre a urobia všetko pre to, aby vedeli pomôcť nielen sebe, ale aj druhých, ak je to nutné. Zaujímajú sa o to, ako sa cíti ich partner a nedovolia, aby ich polovičky boli smutné.

Lásku prežívajú veľmi intenzívne. Staré duše vnímajú celý svet a život oveľa intenzívnejšie, ako obyčajní ľudia. Majú iné spôsoby, ktoré sa nemusia všetkým páčiť, a preto si vážia ľudí, ktorí ich chápu a rešpektujú.

 

Nesúdia. Absolútne neodsudzujú to, ak ten druhý má zlý deň. Rešpektujú to a taktiež neodsudzujú úplne zrútenie či to, keď povieš niečo, čo nie je príliš milé. Chápu, že nie každý má svoj deň a neodsúdia ťa do zabudnutia.

Neboja sa ukázať, ako milujú. Lásku vnímajú ako stredobod vesmíru, a preto sa nestane, že by ju nedávali dostatočne najavo alebo že by sa ich polovička cítila vo vzťahu nemilovaná či zanedbávaná.

Podporujú. Nie sú egoistickí a majetnícki, preto absolútne chápu to, ak si ich partner plní sny a rešpektujú to, kam sa chce ten druhý uberať. Stoja pri nich v ťažkých časoch a nedovolia, aby sa ten druhý cítil sám.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating