unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Všetci sa snažíme sem tam uniknúť realite, a to rôznymi spôsobmi. Koniec koncov, asi by sme sa zbláznili, ak by sme tak nerobili. Rozmýšľala si niekedy o tom, čo znamenajú tvoje sny? Nie také, ktoré sa ti zdajú počas spánku. Ale tie sny – myšlienky, ktoré ti hlavou víria počas dňa, keď si zrazu mysľou niekde inde a predstavuješ si rôzne veci. Toto vypovedajú o tvojej osobnosti!

Si spokojná so svojím životom

Tvoje myšlienky nie sú o tom, ako uniknúť zo svojho života? Nie sú o niečom, v čo len dúfaš? Sú len o tom, ako si užívaš čas s priateľmi? Znamená to, že sa ti tvoj život skutočne páči. Chceš len tráviť čas s niekým, koho máš rada a nič iné ťa netrápi.

Si kreatívna

Ak premýšľaš o tom, aké by to bolo vyhrať nejakú súťaž alebo cenu, mohlo by to znamenať, že máš kreatívnu osobnosť. Výskum ukazuje, že ľudia, ktorí počas svojich myšlienok hrajú scenáre, v rámci ktorých robia niečo vzrušujúce či zábavné pri prezentovaní svojho talentu, chcú ho zúročiť a dostať zaň odmenu.

Si múdra a máš pohotové myslenie

„Denné sny“ taktiež môžu odhaliť tvoj intelektuál. Štúdiá tvrdia, že ľudia, ktorých myseľ vždy niekam zablúdi, majú takú mozgovú kapacitu, že sa nedokážu sústrediť na jednu vec. Počas testovania dali 100 ľuďom za úlohu, sústrediť sa na jeden fixný bod po dobu 5 minút. Spolu s rôznymi intelektuálnymi a tvorivými testami vyplnili aj dotazník o tom, aké myšlienkové pochody počas dňa zažívajú. Výsledok? Účastníci, ktorí zaznamenali viac snov dosiahli aj vyššie skóre v testoch.

Zobraziť celú galériu (1)
zdroj: unsplash.com

Potrebuješ vyriešiť problém

Povedzme, že sa ti zdá o tom, ako povieš šéfovi, že končíš s prácou a s úsmevom na tvári mu zabuchneš dvere pred nosom. Je jasné, že nie si v tej práci spokojná. Odísť nemusí byť jediné riešenie, stačí sa porozprávať o tom, ako by sa situácia mohla zmeniť.

Chýba ti niekto milovaný

Myslenie na niekoho, kto už nie je medzi nami znamená, že ešte stále potrebuješ vstrebať smútok, ktorý v sebe máš. Chýba ti človek, a tak si ho rada predstavuješ na lepšom mieste, alebo si vybavuješ vaše spoločné šťastné spomienky. Aj nostalgia odhaľuje tvoje pocity.

Chceš mať kontrolu nad životom

Ak snívaš o tom, ako sa staneš svetoznámou alebo získaš prácu snov, znamená to, že potrebuješ mať nad svojím životom kontrolu. Chceš byť sama sebe pánom a cítiť sa tak silnejšia. Zrejme chceš uniknúť zo svojho aktuálneho života, pretože sa ti zdá byť nudný alebo nenaplnený.

Potrebuješ zmenu

Ak myšlienky zahŕňajú napríklad útek na dovolenku, potrebuješ zmenu vo svojom každodennom živote. Nemusíš hneď utekať na cestu okolo sveta, stačí si nájsť nejaký nový koníček, aby si dosiahla naplnenie.

 

Zdroj: powerofpositivity.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife