Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Áno, som single. A áno, chcela by som mať priateľa. Skôr či neskôr určite. Ale momentálne to nepotrebujem. Ešte sa nechcem usadiť a hľadieť na pocity toho druhého. Nebudem hovoriť „áno“ hneď prvému, čo sa na mňa pekne usmeje, len preto, aby som niekoho mala. Z toho som už vyrástla. A teším sa zo života aj keď som single. No a čo?!
93e58b9d25312eb2103a9978feb44cf2foto: tumblr

Som tak krásne slobodná! A ja si to užívam. Ten pocit, keď sa nemusím nikomu spovedať, už nepotrebujem prežúrovať noci ani dni. Som pripravená na všetko, čo príde. Ale momentálne som nadšenám každým novým ráno a rozdávam úsmevy, kade chodím. Pretože to tak chcem a tak to cítim. Počúvam len seba, svoje vnútro. Nehádžem sa už do ničoho po hlave a zvládnem hocičo, to viem.
BFFsfoto: elitedaily.com

Pretože, láska si zaslúži viac citu ako tlačenie na pílu. A ja tiež.

Hľadám niekoho, kto ma rozosmeje aj keď mi bude najhoršie. Niekoho, kto mi pomôže, keď už sama nenájdem východisko. Ten kto ma uteší, keď budem sklamaná a niekto, kto mi zasvieti na cestu, keď budem stratená.

Odmietam brať lásku ako hru. Nie je autobus, aby som na ňu vyčkávala. Nie je nedosiahnuteľná. Láska je všade okolo nás. Je reálna, či už tomu veríš alebo nie. A príde aj ku mne, k tebe a dokonca aj k tomu, čo už stratil nádej.

Láska nie je na jednu noc. A ozajstná láska sa ani s promile nevytratí. Ona si totižto zaslúži oveľa viac.

Musíme byť neústupný a nemôžeme kývnuť len tak na všetko. Hľadajme niekoho, z koho spadneme na zadok. Ten, kto nás bude chápať, koho bude zaujímať aký si mala deň. Ten, kto urobí všetko pre to, lebo vie, že nás to robí šťastnými. A hlavne ten, kto nám dá pocit bezpečia.

Slobodné dievčatá majú zlú reputáciu. Ľudia si myslia, že sme stále smutné, osamelé. A nedokážeme sa vysporiadať so šťastím iných. Ale vieš čo?

Väčšina z nás je single len preto, že to momentálne tak cítime a pretože máme trochu strach. Pretože nič nebolí viac ako nenaplnený vzťah.
pexels-photo5foto: thoughtcatalog.com

Sme single. Lebo vieme, čo si zaslúžime a konečne sme našli svoju cenu. Ako ma môže ľúbiť niekto, keď sa ja sama nemám rada a nepoznám svoju hodnotu? Preto musíš najskôr nájsť samú seba. Nik iný to za teba nespraví. A ja už teraz viem, že nehľadám 50%.

Zaslúžim si 100%. Tak ako aj ty.

foto: thoughtcatalog.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating