pexels.com

Flirtovanie je niečo, čo môžeš dnes už vidieť pomerne často. Avšak existujú aj rôzne spôsoby flirtovania, ktoré majú jednotlivé znamenia odlišné. Tu nájdeš spôsoby, akým flirtujú znamenia, keď o teba majú záujem. 

Baran

Dotýka sa ťa v „mysli“, usmieva sa na teba a snaží sa s tebou nadviazať kontakt aj vtedy, keď sedíš na opačnej strane baru.

Býk

Pozýva ťa na kávičky alebo na posedenie pri čaji. Rozpráva sa s tebou a chce o tebe všetko vedieť.

Blíženci

V jednej minúte sa s tebou rozpráva, ale v druhej minúte sa už baví s každým v miestnosti. Chce docieliť to, aby si žiarlila.

Rak

Hovorí jemné poznámky na to, ako vyzeráš. Bude ti lichotiť pri každej príležitosti.

Lev

Zaujme ťa zábavnými a pútavými historkami. Keď mu dáš najavo, že nemáš záujem, nevzdá sa. Lev urobí všetko preto, aby ťa upútal.

Panna

Pravdepodobne už celé mesiace plánuje stratégiu na to, ako s tebou prehovorí. Akonáhle sa s ním dáš do reči, všetky drinky, čo si na párty vypila, zaplatí za teba on.

Váhy

Váhy majú svoj jedinečný flirt. Dokážu flirtovať s každou osobou v miestnosti tak, aby sa nikto necítil ako niečo menej.

Škorpión

Keď s tebou flirtuje, tak sa ľahko usmieva a bude na teba žmurkať. On vie totiž veľmi presne, kde budeš v noci spať.

Strelec

Keď k tebe v bare príde, neurobí nič. Nemá náladu na flirtovanie každý večer a to je práve to, čo ťa na ňom bude najviac priťahovať.

Kozorožec

Jednoducho ti povie, že ho zaujímaš. Bude k tebe úprimný.

Vodnár

Nevie, čo má povedať. Bude rozprávať všetko, čo mu príde pod ruku, neuveriteľne sa bude hanbiť a ty ho budeš z ľútosti utešovať.

Ryby

Požiada ťa veľmi romanticky o večeru. Vie sa vcítiť do tvojich pocitov a tak vie, čo prežívaš. Dostane ťa hneď.

 

Zdroj: thoughtcatalog.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating