unsplash.com

Buď jednou z tisíca, ktorú si vyberie. Skutočne nemusíš vyzerať ako vystrihnutá z Instagramu. Nebuď kvantitou, ale kvalitou. Ale ako? Jednou z tisíca budeš iba vďaka svojej duši. A to si všimne, to ho pritiahne. Nemusíš si budovať svoju hodnotu na chabých komplimentoch od mužov alebo na sociálnych sieťach.

Buduj svoju hodnotu svojím úsmevom, všade kam sa pohneš. Svojimi nežnými skutkami k druhým, za ktoré nečakáš odmenu ani vďaku. Vybuduj si svoju vlastnú hodnotu na tom, že nikto nebude prekračovať tvoje hranice, pretože mu to nedovolíš.

Buď láskavá, buď nežná, no najmä buď sama sebou.

Hľadaj, kým si, choď až do hĺbky a postupne každú svoju vlastnosť prijmi. Prijmi to, kým si. Bez vzorovej šablóny, ktorú si si určila, bez obmedzenia okolia, ktoré ťa stiesňuje. Tvoja duša bude z teba žiariť ako ohňostroj v tej najtmavšej temnote a on pôjde za ním. Získaš si ho svojou dušou, ktorú nebude chcieť zraniť, ale bude ju chcieť chrániť. Ak si ho však získaš ilúziou, ktorú okolo seba vytváraš, alebo svojím telom, nebude to beh na dlhú trať.

Pevné vzťahy sa stavajú na pevných základoch. A pevné základy vydržia aj silné búrky. Všetko, čo je však vybudované na ilúzii sa zrúti. Keď sa jej nasýti, zlomí ťa a odíde za inou.

Ja som si istá, že si výnimočná. Ten, kto ťa tvoril, nezabudol primiešať výnimočné vlastnosti a špecifické svetlo do tvojej osobnosti. Tak si to uvedom, stanov si hranice a buduj v sebe silnú ženu, ktorá si zaslúži lásku. A ona príde a bude stáť o to, čo máš vnútri, nielen čo máš zvonku. To ti sľubujem.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating