unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hodnoty…  slovo, ktoré je tak známe a pritom mnohým ľuďom veľmi cudzie. V dnešnej dobe veľmi znevažované a nesprávne pochopené. Každý človek na tomto svete je úžasný, výnimočný a každý je iný, no zároveň sme ľudia rovnakí z mäsa a kostí. Charakter je to čo tvorí našu osobnosť a každý charakter je iný, jedinečný. Nie je to fascinujúce?

zdroj: unsplash.com

 

Každý máme odlišné hodnoty, odlišné pohľady na svet, odlišné názory. Nie nadarmo sa vraví sto ľudí sto chutí. Ľudia by mali poznať svoje hodnoty, stáť si za svojim názorom a najvyššie poznanie svojej hodnoty je, ak uznáte, že ste skvelý a máte sa rád. Ak zistíte toto, vyhrali ste. Je to charizma, ktorá z nás vyžaruje, ak sa nebudeš mať rada ty sama tak kto potom? Rob veci, ktoré ti vyčarujú úsmev na tvári, rob to čo v danom momente cítiš. Veď život je len jeden! Nepremárni ho smútkom, ponižovaním, obviňovaním sa. Pokašľala si to? No a čo aj keď si výnimočná vo vnútri zároveň si aj človekom z mäsa a kostí, ktorý robí chyby. Mýliť sa je ľudské, ale raz mi jedna skvelá osoba povedala: Chyby robí každý, ale prizná si ich málokto.  Poznaj kedy si to pokašľala a pouč sa z toho, nezúfaj! Nauč sa odpúšťať si.

zdroj: unsplash.com

Poznaj kedy musíš dávať, ale kedy aj dostávať. Poznaj svoju hodnotu a vedz kedy povedať dosť. Maj vo svojom okolí ľudí, s ktorými si dáš rada svoju šálku kávy, s ktorými sa smeješ, ktorí ti dodajú energiu na celý deň. Nesmúť, ak ťa niekto opustil, pretože život nezavrie dvere bez toho, aby neotvoril ďalšie. Niekedy šťastie nespočíva v tom čo dostaneme, ale aj v tom o čo prídeme, lebo nie každá strata je naozaj stratou. Život nám niekedy prinesie vyššie plány aké sme očakávali. A aj keď to z času na čas vyzerá negatívne, my sami , ak poznáme seba, svoje hodnoty dokážeme svojim myslením všetko premeniť na krásne a jedinečné. Poznaj svoje hodnoty, uznaj, že si skvelá, maj krásny a usmievavý život plný radosti a vždy maj nové ciele. Ten môj je inšpirovať a byť inšpirovaná. Aký je ten tvoj?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife