Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash.com

Drahý môj budúci, priznám sa, nebude to so mnou ľahké, no bude to stáť za to. Hovorí sa, že láska prekoná všetko a preto verím, že to zvládneme i my. Ver mi, bude to stáť za to.

Nie som taký obyčajný človek ani ženská. Nie že by som bola pyšná, to nie. No pozerám sa na svet inak. Som jedna z tých, ktorá rada tancuje v daždi a pre ňu neexistuje zlé počasie, len nesprávne oblečenie. Som jedna z tých, ktorá nie je spokojná s priemerom. Uvedomujem si, že žijem raz a preto chcem žiť naplno. Milujem letné búrky, výborné knihy a kecanie „o ničom“. Som spontánna, energická, vášnivá, no aj svojská a lenivá.

Zvykni si na moje spontánne výlety, výbornú fantáziu a svojských priateľov. Dávam obrovskú váhu slovám, aj keď vedia potešiť či ublížiť. Vyberám si zodpovedne ľudí, ktorých si púšťam do svojho života a preto som si vybrala teba.

zdroj: Photo by Candice Picard on Unsplash.com

Drahý, nebude to so mnou ľahké, no ver, že to bude stáť zato.

Milujem prebdené noci, vtáky, vôňu lesa, kvety, inšpiratívnych ľudí, skvelé mestá a oslavujem všetko, čo sa má oslavovať! Som plná tajomstiev, no rada sa ti zdôverím. Rada prijmem tvoju radu aj tvoju pomoc. Ver mi, že pri mne ťa čaká dobrý a zaujímavý život. No nebude to ľahké.

Nenazvala by som sa komplikovanou. Možno až moc bdelou a milujúcou? Možno až moc idealistickou a zasnenou? Možno až moc vernou a túžiacou? 

Je to len na tebe, čo chceš od života a akú ženu chceš.

Som jedna z tých, ktorá chce, aby od nej ľudia odchádzali šťastnejší a lepší. Som jedna z tých, ktorá len tak pozoruje, vníma a ďakuje. Len tak.

Budem ťa počúvať, budem podporovať tvoje sny a plány. Budem šťastná za každý tvoj úspech.

No úprimne, nie každý vydrží s osobou, ktorá vidí svet inak, ktorá si ho vychutnáva inak. Je považovaná za divnú a snívajúcu.

No možno to presne na mne budeš milovať môj drahý a vôbec to nebude ťažké…

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating