unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pre muža číslo dva. Veľmi rada by som ti dala číslo jedna, ale obaja vieme, že jednička náleží niekomu inému. Bohužiaľ. Tomu zlému.

Cez toto všetko si ten najdôležitejší muž v mojom živote, aj keď si v ňom bol veľmi krátko. Ukázal si mi niečo nové, niečo čo mi do tej doby v mojom živote chýbalo, to najlepšie, čo si mi mohol dať.

pexels.com


Keď si ma spoznal bola som, nooo priznajme si to, príšerný človek. Mojou slabosťou totiž boli zlí muži. Áno, naozaj tí zlí. Takí, pri ktorých si nikdy nemôžeme byť isté sami sebou ani nimi. Tí, s ktorými je nebezpečne vzrušujúce byť. Samozrejme zlí muži si nerobia hlavu s našimi citmi a jednoducho nás nechajú s našimi zlomenými srdiečkami. A je len na nás ako sa s tým popasujeme.


Bola som odhodlaná nenechať si už nikdy ublížiť a byť tá zlá, tá bezcitná mrcha, ktorá si ide jednoducho za svojím. Naozaj na to nie som pyšná, bola som svoja najhoršia verzia. Bola som zlá a skeptická, robila som si srandu z ľudí ako si ty! Z tých dobrých, pretože som vedela, že to sa nevypláca. A mrzí ma, koľkým ľuďom som stihla ublížiť.

unsplash.com


A v túto chvíľu si sa objavil v mojom živote ty! Ten najposlušnejší človek pod slnkom. A zachránil si ma.

Cez toto všetko si zostal v mojom živote. Nielen, že si zostal, ty si ho zmenil. Zmenil si ho svojou dobrotou. Akoby si videl moju lepšiu verziu.

Ukázal si mi, že som išla zlou cestou. Veď som si vyberala tých najhorších možných mužov.

Ty si mi ukázal, že byť dobrým nie je žiadna hanba. Naopak. Je to hrdinstvo. A to som cez svoju zaslepenosť nevidela. Ako som len mohla byť taká hlúpa.

Netvrdím, že dobrý muž vám nezlomí srdce, to nie, ale medzitým nám ukáže, čo je to láska a ako cenné je byť dobrý na svete, kde vládne zlo!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating