Vzťah so šéfom nie je jednoduchý: Tieto 3 veci ti to ukážu

Vzťah by mal byť naplnený šťastím, láskou a súdržnosťou. Bez toho to je len trápenie, ktoré občas nemá konca. Ak prechovávaš city k svojmu nadriadenému, veľmi rýchlo do takého partnerstva môžeš spadnúť aj ty. Aj keď sa hovorí, že risk je zisk, v tomto prípade to nemusí byť tak úplne pravda. Na tieto 3 veci sa priprav, keď tvoríš tajný pár so svojím šéfom.

Každá žena má svoj typ chlapa, z ktorého padá do kolien a nedokáže ovládnuť svoju túžbu. Avšak je jedna skupina mužov, ktorých by si radšej nemala chcieť. Je to tvoj nadriadený. Vzťah s ním ťa bude viac ubíjať, ako tešiť. Od tohto je už iba jedno partnerstvo horšie. Dočítaš sa o ňom, keď klikneš SEM.

Vzťah so šéfom nie je žiadna rozprávka

Aj keď vo filmoch vidíš, aký skvelý je vzťah so šéfom, v skutočnosti je táto predstava na míle ďaleko. Možno teraz ani netušíš, aké nástrahy na vás čakajú, no my ti niektoré z nich prezradíme. Na tieto 3 veci sa priprav, pretože sa im určite nevyhnete. Chceš skutočne takýto vzťah so svojím nadriadeným?

Vzťah so šéfom nie je jednoduchý: Tieto 3 veci ti to ukážu
zdroj: Pexels/AV RAW

Zrazu je každý kamarát

Aj keď sa budete snažiť váš vzťah utajiť aspoň spočiatku, nakoniec sa to prevalí a to bude tvoj koniec. Všetky kolegyne odrazu zmenia rétoriku v tvojej prítomnosti a chlapi na pracovisku? Tí budú ešte horší. Predsa len, v ich hlavách znejú sirény, ktoré im hovoria, že máš privilégiá, ktoré oni nemajú. To je jedna stránka veci.

Druhá rozpráva o tom, že kolegyne budú chcieť byť v tvojej blízkosti a kamarátiť sa, aj keď predtým ti „nevedeli prísť na meno“. Veď čo ak by si svojmu drahému o nich povedala? V mysliach im víria scenáre o tom, ako by mohli dostať povýšenie už iba z toho dôvodu, že sú tvoje kamošky. Je na tebe, či ťa takáto faloš dokáže ohúriť.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating