Muži, ktorí preferujú vzťah na jednu noc, sa vyznačujú týmito znakmi
Freepik/fxquadro/ halayalex

Nájsť toho pravého nie je také jednoduché, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Predovšetkým, ak je svet plní chlapov, ktorí hľadajú chvíľkové potešenie. Muži, ktorí preferujú krátkodobé vzťahy sa často zhodujú v určitých vzorcoch správania.

My sme sa psychologičky PhDr. Michaely Miechovej z online poradne MOJRA.sk na takýchto mužov pýtali. Dokážeme ich rozpoznať skôr, ako zlomia ďalšie srdce?

Všetky ženy túžia nájsť svoju pravú lásku. Toho jediného muža, ktorý zmení ich život od základov. Takého, z ktorého sa ti podlomia kolená, rozbúcha srdce a bude pri tebe stáť v dobrom aj v zlom. Takého, s ktorým zrazu všetko začne dávať ten pravý zmysel.

Avšak žijeme vo svete, kedy ženy, ale najmä muži preferujú krátkodobé romániky. Potešenie na jedinú noc bez záväzkov a akejkoľvek budúcnosti. „Partnerky“ si často hľadajú s jediným cieľom – naplniť chvíľkovú túžbu a hlavne sa neviazať.

Ak však patríš medzi tie, ktoré sa neuspokoja so vzťahmi na jednu noc, ale hľadáš niečo viac, v dnešnom svete sa môžeš cítiť stratená. Možno aj tvoje srdce bolo už niekoľkokrát zlomené. Keď si už dúfala v skutočnú lásku, avšak akonáhle ste sa dostali po určitý krok, zostalo ticho a v tvojom srdci prázdno.

Dá sa vyhnúť zbytočným sklamaniam a uslzeným večerom? Je možné spoznať muža, ktorému ide iba o potešenie na jednu noc, skôr, ako bude neskoro? Skôr, ako sa tvoje srdce stihne zamilovať?

Skryté túžby ničia vzťahy: 3 spôsoby, ako im dokážeš odolať
zdroj: Pexels/MART PRODUCTION

Muži, ktorým ide iba o jedinú noc s tebou

Odborníčka PhDr. Michaela Miechová popísala hneď niekoľko charakteristických znakov, ktoré sú typické pre takýchto chlapov. „Muži, ktorí preferujú krátkodobé vzťahy, môžu mať tendenciu konať spontánne a bez dôkladného zváženia dôsledkov,“ spomína na začiatok.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating