Let's Dance

Ako píše Nový čas, porotkyňa zo šou Let’s Dance má na turné údajne hviezdne maniere. Neuveríš, čo od tvorcov vyžaduje. Redakcia magazínu ju dokonca aj oslovila, aby to vysvetlila. 

Porotkyňa Let’s Dance údajne má hviezdne maniere

Šou Let’s Dance aktuálne „kočuje“ po celom Slovensku v rámci svojho turné. Ide o prvý ročník takéhoto projektu, no podľa všetkého má obrovský úspech. Možno sa teda dočkáme aj pokračovania.

Súčasťou tejto súťaže sú aj ostrieľaní výherci minulých ročníkov, ako napríklad Janka Kovalčíková, Nela Pocisková, Ján Koleník či Jakub Jablonský a mnoho ďalších. V porote tradične sedí Ján Ďurovčík či Tatiana Drexler. A práve ona má podľa Nového času mať hviezdne maniere.

Tvorcovia jej totiž museli hľadať extra ubytovanie. Jej podmienka znela jasne. Žiadne koberce! píše magazín, ktorý profesionálnu tanečnicu oslovil a priamo sa jej na túto požiadavku spýtal.

„Koberce držia prach a keď tam chodí každý deň nejaký hosť, ktorý tam niečo vyleje alebo sa tam niečo zašpiní, tak koberce sa nedajú tak dobre vyčistiť ako nejaký parket alebo dosky,“ vysvetlila pani D.

Ona ale nie je jediná, ktorá údajne v Let’s Dance od tvorcov čosi vyžadovala. V minulosti sa šírilo, že hviezdne maniere mal mať aj Mario Cimarro, ktorý v slovenskej súťaži účinkoval minulý rok. Prednedávnom to potvrdil aj samotný tanečník Matyáš Adamec, ktorý opísal, ako sa herec správal v zákulisí šou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Let’s Dance (@letsdance.markiza)

Zdroj: Nový čas

Let’s Dance

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News