Ján Koleník

Ján Koleník sa na svojom Instagrame ukázal v objatí so známou kráskou. Musíš uznať, že im to takto spolu veľmi pristane. Hodia sa podľa teba k sebe?

Let’s Dance turné je v plnom prúde a všetko nasvedčuje tomu, že tento projekt je až nadmieru úspešný. Jeho súčasťou je aj Vilda Šír zo šou Love Island, ktorý sa na tanečnom parkete opäť objavuje po boku Zuzky Kubovčíkovej Šebovej. Rovnako tam nesmú chýbať ani víťazi minulých sérií – Janka Kovalčíková, Jakub Jablonský či Ján Koleník.

Práve posledný spomenutý herec je idolom mnohých žien. Len hŕstka sa však dostane do jeho tesnej blízkosti. V seriáli Dunaj, k vašim službám jeho manželku Helgu stvárňuje Jana Majeská a v Druhej šanci je jeho životnou láskou Sarah Arató alias Júlia Kalinová.

Ján Koleník v objatí s tanečnou partnerkou

Okrem nich sa do tesnej blízkosti Jána Koleníka dostala aj tanečnica Vanda Poláková. Spolu vyhrali siedmu sériu tanečnej šou Let’s Dance. No a nesadli si len po pohybovej stránke. Odkedy sa začali stretávať, vidno, že si rozumejú aj ľudsky. Sú z nich veľmi dobrí priatelia, čo niekoľkokrát sami potvrdili.

Vidieť to môžeš aj v hercových najnovších príspevkoch, ktoré zverejňuje na svojom instagramovom profile. Prednedávnom tam dokonca pridal fotku, kde sedí na žinenke a na ňom leží práve spomínaná brunetka.

„Sme v polovici nášho ,tábora‘ Let’s Dance turné a už teraz vieme, ako nám budete chýbať. Tešíme sa na vás v Trenčíne, Trnave, Leviciach a Bratislave,“ pripísal herec k príspevku. A ženy v komentároch šalejú. Chceli by zaujať miesto Vandy.

„Krásny pár by z vás bol,“ podotkla fanúšička. „To je ale pohodička pri krásnom Janíčkovi,“ uviedla ďalšia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa JAN KOLENIK (@jan_kolenik)

Vidíš to rovnako?

Ján Koleník

Zdroj: Instagram/jan_kolenik

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News