Horoskop na poslednú štvrť Mesiaca

Októbrový ubúdajúci Mesiac v znamení Leva bude podľa astrológov zúrivý. Narovnáva totižto rovnako zúrivé Slnko v Škorpiónovi. Ide o prvú mesačnú fázu sezóny tohto znamenia. Táto lunárna udalosť je zakaždým bodom obratu alebo istou križovatkou, ktoré uvoľňujú cestu pre Nov Mesiaca. Ten na nás čaká 1. novembra. Čo hovorí horoskop o nastávajúcej poslednej štvrti Mesiaca?

Lev a Škorpión patria k pevnej modalite. Dôležitosť pripisujú konkrétnym veciam a aj pevná obloha nás fixuje k tomu, aby sme zotrvali na jednom mieste.

Na prvej priečke bude naša prirodzenosť a základné impulzy. Podporované nebudú zmeny a rovnako ani nové začiatky. Ukazuje sa veľká potreba zamerať sa na tie situácie, ktoré treba udržať a upevniť. Kľúčovým slovom je v tomto prípade vytrvalosť.

Týždenný horoskop
zdroj: Unsplash/Zohre Nemati

Čo hovorí horoskop o tejto astrologickej udalosti?

Podľa astrológov môžeš nájsť spoločnú reč s blízkymi ľuďmi. Hľaď im priamo do očí, hľadaj kompromisy a ak je potrebné, skús vychladnúť a až potom komunikovať. Nezabúdaj na meditáciu, čím podporíš svoje duševné zdravie.

Zameraj sa na teplé farby, akými sú červená, oranžová, žltá alebo fialová. Tie totižto pripomínajú silu kráľovského Leva. Pokiaľ už budeš meditovať, sústreď sa na srdcovú čakru a načerpaj dostatok energie.

Láska podľa znamenia zverokruhu dokáže byť všakovaká. Rak napríklad často flirtuje, Baran zas potrebuje čas. Ako je to s tvojím znamením, sa môžeš dočítať na tomto mieste.

horoskop
zdroj: Pexels/Taryn Elliott

Horoskop na prvú štvrť Mesiaca

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy