Love Island
Instagram/loveislandcs/ruzaprenevestu_skcz

Reality šou Love Island čoskoro privíta novú bombshell, ktorá je divákom dobre známa z iného populárneho programu. Ako informuje web markiza.sk, do vily lásky príde účastníčka z druhej série Ruže pre nevestu. Diváci sú vo vytržení. Kto to podľa nich bude? 

Fanúšikovia Love Islandu a Ruže pre nevestu si môžu začať pripravovať popcorn. Markíza priniesla správu, že karty v hre o lásku zamieša nová bombshell, ktorú sme len pred pár mesiacmi videli bojovať o srdce televízneho ženícha Radka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Verejnosť má možnosť hlasovať o tom, ktorá z dievčat to podľa nich bude. Spomedzi favoritiek na vstup do súťaže sa medzi divákmi najviac spomínajú tri mená – Stanka, Dolli a Julie.

Ktorá z nich to bude?

Stanka, ktorá celú šou Ruža pre nevestu vyhrala, nám nedávno oznámila, že je opäť slobodná. Tento rok si v podstate prešla dvomi rozchodmi. S Radkom si povedali zbohom krátko po návrate zo Srí Lanky, no a koncom septembra ukončila svoj vzťah s politikom Gyimesim. Príchodom do šou Love Island by iste mnohých prekvapila, no rovnako by mohla zamotať hlavu nejednému mužovi na vile.

Nezadaná je okrem nej už aj extravagantná Dolli, ktorá sa nedávno na svojom Instagrame vyjadrila, že slobodný život je najlepší. Vzťah, ktorý mala s neznámym mužom, tak už zrejme tiež nie je aktuálny.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ruza pre nevestu🌹 (@ruzaprenevestu_skcz)

No a treťou diváckou favoritkou je očarujúca Julie, ktorá by svojou energickou a nebojácnou povahou mohla na Kanárske ostrovy priniesť poriadnu dávku vzrušenia.

Brunetka sa v Ruži prebojovala až do finále a netajila sa tým, že mala voči Radkovi skutočné city. Od skončenia šou sa často na verejnosti ukazuje s Luom, no to, žeby medzi nimi bolo naozaj niečo vážne, nikdy nepotvrdili.

Tak čo, ktorá z týchto neviest sa nakoniec na ostrove lásky podľa teba objaví? Okrem týchto troch sú stále v hre aj ostatné dievčatá, takže nikto na sto percent nevie, koho na obrazovkách uvidíme. Markíza však sľubuje, že odpoveď sa dozvieme čoskoro. Dovtedy sa môžeme pripravovať na novú dávku romantiky a napätia.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News