Láska

Niektorí muži nie sú hneď pripravení otvoriť svoje srdce. Neznamená to však, že sa len hrajú na nedostupných alebo skúšajú tvoju trpezlivosť. Možno v sebe nesú varovné svetlo, ktoré im stále pripomína predošlé sklamania. Ich emócie ich zranili natoľko, že sa boja novej lásky. No keď sa ti podarí získať si ich dôveru, ich láska je verná a hlboká. Ak sa chceš dostať k jeho srdcu, vyskúšaj tieto 3 kroky.

Každý z nás už zažil zlomené srdce, ktoré sa len tak ľahko nezahojí. Aj keď sa posunieš ďalej, tá bolesť nikdy úplne nezmizne – a to je úplne v poriadku. Dôležité je, že si zvládla minulosť a našla si svoju cestu. Nezabúdaj však, že aj chlap môže byť emocionálne nedostupný. Ak sa pre neho staneš tou pravou a nebudeš sa zaoberať hlúposťami, ako napríklad TU, môžeš mať po boku niekoho, kto za to stojí.

Skrytá láska potrebuje 3 veci

Emocionálne nedostupný muž je v kútiku duše malý vystrašený chlapček, ktorý si prešiel nejakou vzťahovou traumou. Áno, aj muž dokáže mať skutočne zlomené srdce a dokáže sa uzavrieť. V ich prípade to je niekedy ešte trvalejšie ako u žien, pretože dámy sa skôr oddajú pravej láske. S týmito 3 radami však dokážeš prelomiť aj jeho skrýšu.

Neotáčaj to na seba

Jednou z vecí, ktoré ti bude robiť emocionálne nedostupný muž, je to, že akonáhle začneš otáčať celú situáciu na svoje pocity, odíde. On nepotrebuje tvoje traumy a tvoje smutné obdobie, on potrebuje uistenie, že tu budeš pre neho a že táto situácia je o ňom. Kvôli tomu, čím si prešiel, už nemá pocit, že by bol pre niekoho dôležitý. Takže ak o neho nechceš prísť, nedávaj seba na prvé miesto.

Potrebuje pochopenie

Každý človek, ktorý si prešiel niečím smutným a traumatickým, dokáže byť veľmi nepríjemný. Jeden deň sa na teba bude usmievať a začneš mať pocit, že sa to medzi vami zlepšuje, a potom sa ráno zle zobudí a všetko je preč. Odrazu sa dokáže naspäť uzavrieť a už z neho nedostaneš nič. Ale na toto všetko potrebuje pochopenie a uistenie, že je to v poriadku. Vaša láska bude mať ťažšie začiatky, no o to lepší priebeh.

Láska od nedostupného muža: 3 rady ako na ňu
zdroj: Pexels/Rufat Fatali

Všetok čas sveta

Láska zvyčajne nepríde zo dňa na deň. Aj keď sa vraví, že sa dá zamilovať okamžite, skôr ide o mýtus – pobláznenie, kedy tvoje hormóny nevedia čo so sebou. Pravé city však potrebujú čas a hlbšie spoznávanie. Každý má totiž svoje chyby, ktoré nespoznáš hneď. Niekedy trvá aj roky, kým sa všetky odhalia.

Ak naozaj túžiš po tom mužovi, ktorý ti teraz nedokáže dať ani kúsok lásky, daj mu čas. Buď pri ňom, aby sa zahojil a postupne sa ti otvoril. Takýto muž bude vernejší a oddanejší než ktokoľvek iný, len sa musí presvedčiť, že ty si tá, ktorá mu už neublíži. Jeho emócie sú hlboko ukryté a bojí sa ich prejaviť. Preto mu venuj čo najviac svojho času a pozornosti.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating