Teri a Separ

Separ sa so svojou novou priateľkou Teri Pallovou už vôbec neskrýva. Práve mladá influencerka teraz na Instagrame zdieľala sériu fotiek s raperom. Prišlo aj k prvému verejnému vyznaniu lásky. Čo odkazuje?

Separ tvoril jeden z najobľúbenejších párov nášho šoubiznisu s influencerkou Cynthiou. Táto dvojica však koncom leta prekvapila rozchodom, kedy ho oznámila práve bývala tanečníčka.

Separ s novou láskou vyzerajú šťastne

Raper po tomto odhalení začal byť spájaný s Frederikou z Ruže pre nevestu, avšak on sám neskôr priznal vzťah s úplne inou ženou. Separovi učarovala mladá influencerka s viac ako 100-tisíc fanúšikmi na Instagrame – Teri Pallová.

Brunetka po tomto oznámení schytala poriadnu dávku hejtu od fanúšikov a ticho nezostala ani Cynthia. Baby si prostredníctvom sociálnych sietí začali posielať odkazy, avšak, ako sa zdá, Teri je skutočne šťastná a okolie vôbec nerieši.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝐓𝐄𝐑𝐈 𝐏𝐀𝐋𝐋𝐎𝐕𝐀́ (@teri.pallova)

Práve Teri mohla naznačiť, že nový vzťah vznikol už v septembri. Vtedy to mohol prezradiť príspevok na Instagrame, no a na tejto sociálnej sieti teraz opäť prekvapila. Kráska totiž zdieľala sériu fotiek, na ktorých nechýba ani Separ.

Teri Pallová prehovorila o novom vzťahu

Separova nová frajerka zverejnila záber z auta, lesa, no a nechýbala ani fotka z umeleckého štúdia, kde ju mohol Separ zoznámiť so svojou dcérou. „Pravidlo číslo 1: Ak ťa robí šťastným, nemusí to ľudom dávať zmysel,“ napísala Teri po anglicky pod príspevok.

Okrem zamilovaných záberov však ukázala aj luxusné kúsky a fanúšikovia pre ňu opäť pochopenie nenašli. Ľudom prekáža napríklad aj to, že svojho ex na sociálnych sieťach takmer vôbec neukazovala, avšak tvár známeho rapera tam ukazuje.

„ÚBOHÉ. Zakladať si šťastie na inom nešťastí. Ale áno, kabelka a iPhone sú TAM!!!“ napísal jeden. „Pekné, že ťa robí šťastnou iPhone, kabelky a auto. To hovorí o všetkom,“ pridala sa ďalšia.

„Lambo, LV a nový iPhone. Wau. Už ti je lepšie po tomto príspevku? Chváliť sa cudzím perím vie každý. Mladým pozérkam, čo chcú preraziť v BA, to asi stačí, aj keď sú všetkým na smiech,“ znie ďalší komentár.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝐓𝐄𝐑𝐈 𝐏𝐀𝐋𝐋𝐎𝐕𝐀́ (@teri.pallova)

Zdroj: Instagram/teri.pallova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News