Cynthia Tóthová

Influencerka Cynthia Tóthová sa včera objavila na móle Bratislavských módnych dní, kde úplne žiarila. Potom si to užila aj po boku fešákov zo šou Love Island, čo môžeš vidieť v jej stories na Instagrame.

Cynthia Tóthová po rozchode žiari

Vyzerá to tak, že každým dňom sa má lepšie. Pred pár mesiacmi Cynthiu poznačil rozchod s raperom Separom a nasledovala kauza, ktorú rozoberalo celé Slovensko. Influencerka však prednedávnom priznala, že hoci si myslela, že už je v pohode, vnútorne ešte nebola, no je odhodlaná spraviť všetko preto, aby uzdravila samu seba.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Oskar Barami (@oskibarami)

Pomáha jej k tomu možno aj to, že sa vyrozpráva. Udalosti z posledných mesiacov už totiž opísala vo viacerých podcastoch. Podstúpila hypnoterapiu a očistu, stretáva sa s priateľmi a naďalej sa venuje sociálnym sieťam. Práve včera sa dokonca zúčastnila módnej prehliadky na Bratislavských módnych dňoch.

Cynthia Tóthová na móle žiarila v krátkych bielych šatách. Musíš uznať, že jej to neuveriteľne pristalo a bola by z nej aj nádherná nevesta.

Potom sa influencerka objavila na akomsi večierku. Prišiel tam aj Adam Štrba, ktorý Cynthiu prichytil a natočil s kolegom zo šou Love Island, Dušanom. Predviedla sa tak po jeho boku, zvodne sa ho dotýkala a nezabudla na široký úsmev. Samozrejme však, že zrejme išlo len o srandu.

Aj ty budeš určite súhlasiť s názorom, že by im to spolu náramne svedčalo. Ako totiž prednedávnom priznala, páči sa jej Adam Sedro z minuloročného Love Islandu. A Dušan sa naňho podobá, čo postrehli a poznamenali už aj fanúšikovia na sociálnych sieťach. Tieto zábery uvidíš v stories na Instagrame krásky.

Zdroj: Instagram/cynthia_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News