Jasmina Alagič

Moderátorka Jasmina Alagič podstúpila estetický zákrok. Celebritná lekárka jej premenu pred a po zverejnila v stories na svojom Instagrame. Toto video potom prezdieľala aj klinika, ktorú Rytmusova manželka navštívila. Čo si na sebe nechala vylepšiť?

Je známe, že krásna Jasmina Alagič si na sebe dá záležať. Hoci sa netají tým, že fitko nenavštevuje pravidelne, postavu má úžasnú. Dokonalý má aj vkus, čo sa týka obliekania a mohla by ísť vzorom mnohým ženám. Ako je krásna navonok, tak aj zvnútra.

Jasmina Alagič podstúpila estetický zákrok

Slovenská moderátorka, podnikateľka a influencerka behom posledných mesiacov už dvakrát zmenila účes. Na začiatku tohto roka jej kaderník v salóne „refreshol“ hrivu, vďaka čomu omladla tak o 10 rokov. Koncom augusta si dokonca svoje vlasy nechala skrátiť a fanúšikov táto premena absolútne odrovnala. Zhodli sa, že Jasmine svedčí naozaj všetko.

Teraz však krásna brunetka podstúpila premenu z trochu iného súdka. Nešlo o jej korunu krásy, ale o jemný estetický zákrok. Jasmina Alagič pred pár hodinami navštívila prominentnú lekárku Alenu Pallovú. V estetickej klinike si nechala dopichnúť pery.

Samotná doktorka v stories na svojom profile zverejnila video z premeny moderátorky. To potom prezdieľala aj estetická klinika, ktorú Jasmina Alagič navštívila. A síce by si si mohla povedať, že Rytmusova manželka má pery dosť plné aj bez kyseliny hyalurónovej, vidno, že nešlo o radikálny estetický zákrok. Ústa sa jej zväčšili len minimálne a určite sa to po čase vstrebe ešte viac.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Sama teda musíš uznať, že Jasmine táto premena veľmi svedčí a je ešte krajšia ako predtým. 

Zdroj: Instagram/institutestetickejmediciny

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News