Rozchod v reality šou Love Island: Tento pár ohlásil šokujúci rozchod
Instagram/pajron

Obľúbená reality šou Love Island prežíva ďalšiu drámu. Ako uvádza web markiza.sk, jeden z výrazných párov sa rozchádza. Najprv patrili medzi favoritov celej súťaže, no teraz išli od seba. 

Tento týždeň Love Islandom otriasol škandál. Jeden z účastníkov má vraj mať snúbenicu. Potvrdiť to mala aj jeho exmilenka, ktorú popri partnerke údajne vo veľkom balil.

Príchod Yeni fanúšikov sklamal

Štvrtá séria šou Love Island sa už vysiela viac ako mesiac, no pravidelne sa tam dejú nejaké drámy. Diváci vôbec neboli nadšení z toho, že do tejto zoznamovacej relácie prišla aj rozvedená influencerka Yeni.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Y E N I C A O (@yenifercao)

„Sami ste povedali, že veľa ľudí ju muselo predýchať v Surivore a teraz sa na ňu máme pozerať 6-krát týždenne? Ak chcete, aby niekto robil šou, mohli ste tam dať niekoho, kto je zábavný, nie otravný,“ píše diváčka.

Medzi Pavlom a Yeni to vyzeralo nádejne

Moderátorka sa opýtala Pavla, ako to má aktuálne s Yeni. „Teraz je to momentálne veľmi horúce, pretože pred hodinou sme mali rozchod. Mal som rozhovor so Zorkou, kde sme prišli ako pár, no odišli sme ako dvaja kamaráti,” priznal Pavel s tým, že to už ďalej necíti tak, ako by chcel.

„Ja si myslím, že si Pavel jednoducho uvedomil, že to ďalej nepôjde, tak to takto oznámil, že budeme mať priateľský vzťah,” reagovala na celú situáciu Yeni.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Y E N I C A O (@yenifercao)

Prečo sa to zrazu zvrtlo?

Pavel sa rozhodol, že tento vzťah ukončí zo dňa na deň. „Každá tá debata je primárne iniciovaná z mojej strany. Ja Yeni poznám veľmi dobre, no ona o mne nevie takmer nič,” poznamenal Pavel.

„Myslím si, že pre neho je dôležitejšie to, že urobí šou ako to, aby si našiel lásku,” uzatvorila na záver influencerka.

Tak čo myslíš, s kým skončí Yeni alebo Pavel vo dvojici? 

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News