Dano Heriban má svojho nástupcu: Tento herec nahradí zosnulého umelca
Instagram/jan_kolenik/mama_naprenajom

Dano Heriban zomrel pred viac ako rokom, no zanechal tu za sebou veľa projektov. Ako uvádza portál Šarm, zosnulého herca nahradí nová tvár. Po nebohom umelcovi tak preberá rolu jeho kolega, ktorý je známy z dobového seriálu Dunaj, k vašim službám

Minulý rok náš svet navždy opustil obľúbený a milovaný herec Dano Heriban vo veku 43 rokov. V jeho posledných dňoch mal zdravotné problémy v oblasti chrbta.

Náhrada v Druhej šanci

Dano Heriban účinkoval aj v seriáli Druhá šanca, kde stvárňoval neurochirurga Richarda. Ako uvádza portál Šarm, v tretej sérii sa táto postava už nemala vyskytovať, no produkcia chcela zaplniť chýbajúce miesto. Rozhodli sa teda pre Filipa Tůmu, o čom sme sa dozvedeli už prednedávnom.

„Tvorcom predovšetkým ďakujem za dôveru. Som presvedčený, že veľmi dobre zvážili, ako sa s danou situáciou vyrovnať čo najlepšie. Samozrejme, všetci by sme boli najradšej, keby k žiadnej takejto úprave nemuselo dôjsť a Dano by naďalej exceloval v postave Erika aj v tretej sérii,“ uviedol herec.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa mama na prenájom Fp (@mama_naprenajom)

Nenávidený Holubec sa musel prefarbiť

Filip Tůma patrí medzi najvýraznejšie postavy práve v dobovej ságe Dunaj, k vašim službám. Kvôli novej role v seriáli Druhá šanca musel podstúpiť výraznú premenu.

„Nafarbil som sa preto, lebo točím jeden projekt, kde musím mať tmavšie vlasy,“ poznamenal Filip Tůma, ktorý preberá Danovu štafetu.

Zdroj: Šarm

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News