Exmilenka Daniela z reality šou Love Island prehovorila: Toto len tak ľahko nerozdýcha

Ďalšia dráma v reality šou Love Island. Jedna z fanúšičiek zažila obrovský šok, keď v súťaži videla Daniela, ktorého vraj pozná osobne. Ako uvádza TV Nova, táto žena mala byť zároveň aj jeho exmilenkou, ktorá sa rozhodla prehovoriť.

Len včera na povrch vyplávali informácie o novom bombshellovi Danielovi Sklárovi. „Zasnúbil sa v máji v Peru. Daniel celý čas zastieral to, že má priateľku, alebo dokonca snúbenicu. Robil to až tak dobre, že u neho doma nešlo vôbec poznať, že by tam niekto býval. Sú stále spolu. Je to zámer k tomu, aby bol Daniel slávnejší,“ uviedla vo videu autorka príspevku.

Danielova údajná exmilenka prehovorila

Daniela pre portál TV Nova prehovorila o ich pletkách. Podľa jej slov bol sám Daniel vo vzťahu, a navyše mal snúbenicu v časoch, keď „dvoril“ jej samotnej.

„Bola som v šoku, keď som ho uvidela. Viem, že má snúbenicu, s ktorou je od strednej školy. V čase, keď sa snažil o mňa, bol stále s ňou,” povedala Daniela.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Spojila ich čajovňa

Danielu a Daniela vraj spojila náhoda v čajovni vo Frýdku, kde si vymenili čísla. „Bol to vysoký, charizmatický muž, no a stále mi vypisoval a chcel ma vidieť. Túžil sa so mnou stretnúť buď v Prahe, alebo že za mnou príde kdekoľvek,” hovorí.

Nakoniec sa údajne stretli v Brne, kde Daniela odmietla jeho pozvanie na chatu. Všetko sa malo zmeniť vtedy, keď prezradil svoje pravidlo troch rande. „Povedal mi na rovinu, že ak sa s dievčaťom nevyspí po treťom rande, tak ide od toho. To ma dosť zaskočilo,” zdôverila sa dievčina.

O snúbenici nič netušila

Aj napriek rôznym pravidlám ich stretnutia vraj neskončili. Ako uvádza Daniela, neskôr ho stretla v Prahe a strávili spolu noc. Potom sa však všetko malo zmeniť.

„Sedela som vo vlaku do Ostravy a prezerala si sociálne siete, keď som narazila na fotky jeho snúbenice. Bola som šokovaná,” priznala s tým, že keď ho konfrontovala, vyhýbal sa odpovediam a sľúbil, že to všetko vysvetlí. Odvtedy sa už neukázal.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Sklář (@sklardan)

Varovný signál pre všetky dievčatá

O Danielovi, ktorý sa aktuálne nachádza v reality šou Love Island, údajná exmilenka nehovorí nič pozitívne.

„Vadí mi, že ma uháňal, zatiaľ čo bol zadaný. Je to hráč a myslím si, že pokiaľ podviedol svoju snúbenicu, urobí to znova,” uzatvára.

Zdroj: TV Nova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News