Dominika Cibulková na luxusnej dovolenke: Ľudia jej závidia TÚTO konkrétnu vec

Jedna z najznámejších tenistiek Dominika Cibulková patrí medzi popredné hviezdy v slovenskom šoubiznise. Aktuálne sa však venuje najmä svojmu manželovi a 2 deťom. Na svojom Instagrame zverejnila zábery z dovolenky a na sociálnej sieti sa ňou pochválil aj luxusný rezort. Fanúšikovia jej však závidia najmä jednu vec. 

Tenistka sa už dlhšiu dobu netají tým, že chudne a chce svoju vyšportovanú postavu späť. Už v marci mala o neuveriteľných 15 kíl menej, no jej cieľ je zhodiť 22 kilogramov.

Dovolenka na Maldivách

Dominika Cibulková si spoločne s rodinou užíva dovolenku v prekrásnom rezorte. Ako uvádza na svojom Instagrame, býva v poriadne drahom hoteli s názvom The Ritz-Carlton.

„Wimbledonská legenda a šampiónka WTA 2016 Dominika Cibulková poctila náš dvor svojou prítomnosťou. Naši hostia majú vzácnu možnosť zahrať si po boku skutočnej tenisovej ikony,” píše spomínaný rezort na svojej sociálnej sieti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Jej forma je späť

Tenistka si dala cieľ, že chce schudnúť viac ako 22 kíl. „Mám cieľ schudnúť 22 kíl, takže toto bude brutálny doplnok, a práve preto som prijala túto výzvu,” poznamenala pred časom Dominika.

Dnes sa teší z nádhernej postavy, ktorú jej mnohí fanúšikovia závidia. Pod jej poslednou fotografiou sa zbierajú hlavne prajné komentáre.

„Poprosíme cviky, ako dosiahnuť také brucho,” píše sledovateľ. „Domi, vyzeráš úžasne,” chváli ďalší. „Tak, a teraz by sa mali ozvať a HLAVNE ukázať všetky tie krásavice dokonalé, ktoré si dovolili komentovať a zosmiešňovať tvoje telo po pôrode a dvoch malých deťoch. Vyzeráš užasne,” žasnú fanúšikovia a vyzdvihujú najmä Dominikine vyšportované brucho.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Zdroj: Instagram/domicibulkova, Instagram/ritzcarltonmaldives

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News