Láska

Vzťah nie je len o tých pekných momentoch, ktoré vidíš vo filmoch. Nie je to len zbierka príjemných spomienok. Je to niečo omnoho väčšie. Sú to dni, keď sa ti nechce vstať z postele a partner ti je oporou. Alebo tie, keď by si si najradšej pobalila kufre, no láska k nemu ťa zastaví. Ak máte medzi sebou puto a cítiš sa, akoby ti niečo chýbalo, sústreď sa na tieto tri veci.

Pokiaľ niekoho skutočne miluješ, uvedom si, že vzťah bude všelijaký. Veľmi často sa budeš cítiť sama, smutná a taktiež budeš sklamaná. Ale toto všetko je v poriadku, pretože je to súčasťou života a tvojej zmeny. Láska nemôže byť iba jednoduchá, pretože by si si ju nevážila. Aj z tohto dôvodu pre teba vesmír chystá všelijaké prekážky.

Keď láska nestačí, spomeň si

Veľmi ľahko sa ti vo vašom vzťahu môže stať, že už nebudeš mať chuť pokračovať ďalej, že si budeš myslieť, že snaha je zbytočná. Pozrieš sa na človeka, ktorý stojí pred tebou a nebudeš cítiť tie motýle, ktoré tam predtým boli. Ale toto všetko je iba ilúzia. Keď láska nebude stačiť, spomeň si na tieto tri veci, ktoré ti ukážu, že to je v poriadku.

Máš pocit, že sa láska vytráca? Spomeň si na tieto 3 veci
zdroj: Pexels/Eko Agalarov

Zamilované začiatky

Vždy sú začiatky najkrajšie zo všetkého, nielen pri vzťahoch. Spomeň si na prvé dni v škole, na nové priateľstvá. Čokoľvek, čo začína, je krásne, pretože ešte nevieš, ako to bude pokračovať a užívaš si daný moment. No s postupom času sa začínajú nabaľovať problémy a ťažké situácie, a preto zabúdaš. Možno máte navonok krásne partnerstvo, ale cítiš sa sama, aj keď je práve vedľa teba.

V tomto momente sa zastav. Pozri si staré fotky, videá a pripomeň si, že ten človek, ktorý je stále s tebou, je ten istý, ktorého miluješ. Snažte sa upevniť si puto, ktoré je medzi vami, aby si sa necítila sama. Otvor sa mu a povedz mu, že potrebuješ cítiť viac lásky. Choďte častejšie na rande a všetko sa vráti do starých koľají.

Slová sa nestratili

Určite si aj ty prežila večery, pri ktorých si sa modlila, aby nikdy neskončili. Kedy ste riešili rodinu, priateľov, príhody, až ste dospeli pomaly k atómovej fyzike a k tomu, ako funguje vesmír. Toto obdobie je však preč, a aj keď sa milujete, nemáte sa o čom rozprávať. Dlhé debaty vystriedali povinné konverzácie.

Nezúfaj, ešte totiž nie je neskoro na to, aby ste všetko napravili. Práve komunikácia vás dostane naspäť tam, kde to celé začalo. Slová a činy vám ukážu, že vaša láska a vzťah sú stále krásne a pevné ako v prvých mesiacoch. Nestrácajte jeden druhého iba preto, že predstierate, že je všetko v poriadku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Dotyky a vášeň

Pamätáš si, ako sa ťa dotýkal a ako ťa elektrizoval každý jeho bozk? Ako ti stŕpli všetky končatiny a cítila si sa ako ochromená? To bola tá vášeň, erotika a túžba, ktoré tam ešte stále sú, len ste ich trochu pochovali. Vaše milovanie určite nie je zlé, no nie je to už ono. Skúste to medzi vami trochu oživiť. Je množstvo spôsobov, ktoré by ti s tým vedeli poradiť.

Žiaden vzťah nemá dva vrcholy romantiky a vášne po celý čas. Časom tieto veci upadajú do zabudnutia a všetko robíš ako robot. Nesnažíte sa na seba navzájom zapôsobiť, lebo si myslíš, že to je v poriadku. Ty to ale naprav, kým nie je neskoro.

Buď pre neho žena, partnerka aj kamarátka, ktorá sa nevzdáva. Staň sa jeho vysnívanou polovičkou a maj 7 vlastností, o ktorých sa dočítaš TU. Vaša láska si zaslúži, aby ste sa na nej podieľali obaja. Ak máte krásny vzťah, no niečo ti tam chýba, urob všetko preto, aby si to znova našla.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating