Love Island

Nový účastník šou Love Island Daniel Sklár ihneď upútal pozornosť nejednej ženy vo vile. Na obrazovkách momentálne bojuje o srdce Gábi, no na povrch vyplávali šokujúce informácie – doma ho údajne čaká snúbenica. Tieto špekulácie sa objavili na TikToku a vyvolali aj búrlivú diskusiu medzi divákmi na Instagrame. V komentároch poznamenali aj to, že nie je jediný.

Daniel Sklár prišiel do Love Islandu ako nový bombshell a hneď zaujal odvážnym gestom, keď na rande pozval Gábi a Viky. Ryšavka mu vyjasnila, že je v stabilnom vzťahu s Tadeášom. Brunetka už bola otvorenejšia a nakoniec si ju aj zvolil do páru pri prvom ohnisku.

Naprieč internetom sa však okamžite začalo šíriť  video, v ktorom jedno dievča tvrdí, že Daniel je v skutočnosti zasnúbený.

„Zasnúbil sa v máji v Peru. Daniel celý čas zastieral to, že má priateľku, alebo dokonca snúbenicu. Robil to až tak dobre, že u neho doma nešlo vôbec poznať, že by tam niekto býval. Sú stále spolu. Je to zámer k tomu, aby bol Daniel slávnejší,“ uviedla vo videu autorka príspevku.

Čo si myslia diváci?

Fanúšikovia majú reality šou Love Island v oku a väčšinou im nič neujde. Už sa im podarilo odhaliť niekoľko nejasností. Poslednou bolo napríklad to, že sa Dominique Alagia a Nathan poznali už dávno pred príchodom na Kanárske ostrovy. Podobne to bolo v prípade Kiky a Traba.

Aj túto situáciu okomentovali s prekvapemím. „Čo na to hovorí snúbenica?“ pýtali sa v komentároch. „A taký malý detail, že má snúbenicu, nespomenieme?“ Nechýbali ani otázky s nádychom sarkazmu.Kedy máš svadbu?“ smerovali novému bombshellovi.

@adamcikova_daniela @loveislandcs @Love Island #bombshell #loveisland #li #danielsklar ♬ původní zvuk – adamcikova_daniela

Pod ďalším podobným videom na TikToku sa taktiež objavili zaujímavé komentáre. Podľa fanúšikov totiž má mať priateľku aj Dejf, ktorý z ostrova lásky odišiel len v poslednej odvysielanej časti.

Je teda otázne, či sa tieto tvrdenia potvrdia a ako ovplyvnia Danielovu účasť v šou. Diváci tiež špekulujú o jeho plánoch zúčastniť sa po Love Islande ďalšej reality šou – Survivor.

Zdroj: Instagram/loveislandcs, TikTok/adamcikova_daniela, TikTok/kecka_sandree

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News