Pexels/Dmitriy Ganin/Jonathan Borba

Ghosting je doslova výmysel dnešnej doby. Ľudia sa s ním často stretávajú na internete. Začneš si s niekým písať, spoznávate sa, máte k sebe blízko, schyľuje sa k stretnutiu, prípadne sa možno aj uvidíte, no z ničoho nič si ťa daný chalan na sociálnych sieťach zablokuje alebo ti prestane odpisovať. Preto sa začneš pýtať, čo si spravila zle a dávaš si to za vinu. 

S veľkou pravdepodobnosťou si sa s takouto situáciou aspoň raz za život stretla aj ty. Žiaľ, stáva sa to aj vo vzťahoch. No ghosting nám vie ublížiť oveľa viac, akoby sa s nami daný človek rozišiel priamo. V oboch prípadoch ale určite nejde o koniec života, čo ti potvrdí aj odborníčka po kliknutí SEM.

Teraz sme sa s psychologičkou Mgr. Anitou Tanuškovou z online poradne MOJRA.sk pozreli na to, aké psychické problémy môže ghosting spôsobiť, prečo je tak častý a kvôli čomu sa niektorí ľudia uchyľujú k takémuto kroku.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating