Šou Ruža pre nevestu bude mať tretie pokračovanie
Instagram/tvmarkizaofficial

Zoznamovacia šou Ruža pre nevestu sa na Slovensku dočkala už dvoch úspešných sérií a tretia je práve v prípravných fázach. Výrobná producentka Natália Harrell sa objavila v relácii Na káve s, ktorá je dostupná na webe markiza.sk, kde poodhalila viac o výrobe reality šou.

Ruža pre nevestu sa na Slovensku teší veľkému úspechu. Jedná sa o pôvodne americkú zoznamovaciu reality šou The Bachelor, ktorá má v zahraničí už svoju dlhoročnú tradíciu. 18 dievčat v nej bojuje o srdce jedného, starostlivo vybraného muža.

V našich končinách sa odvysielali už dve série a po obrovskom úspechu sa tvorcovia rozhodli natočiť aj tretiu. Prvým slovenským ženíchom bol vysoký fešák Tomáš Tarr. Jeho srdce si vybojovala mladučká Petrana, avšak krátko po odvysielaní šou sa ich cesty rozišli a ženích skončil v náručí Marcely, ku ktorej ho to očividne ťahalo už počas natáčania.

V poslednej sérii nevesty bojovali o srdce úspešného podnikateľa Radka Urbanyaka. Druhé pokračovanie šou bolo o čosi drsnejšie ako takmer idylická jednotka. Víťazkou sa stala Stanka, ktorá bola očividne ženíchovou obľúbenkyňou od samého začiatku, no ani tejto dvojici to nevydržalo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Tretia séria šou Ruža pre nevestu je v príprave

Výkonná producentka aj tejto konkrétnej šou, Natália Harrell, prijala pozvanie do relácie Na káve s, ktorú si môžeš pozrieť na webe markiza.sk. Bližšie sa tam rozhovorila o prípravách, aj o predchádzajúcich sériách zoznamovacej šou.

Moderátor sa jej otvorene opýtal na to, o čom polemizujú mnohí diváci. A to, či účinkujúci dostanú scenár, podľa ktorého potom vznikajú jednotlivé drámy. To však Natália Harrell jasne poprela. O ďalšom pokračovaní prezradila, že v súčasnosti už prebiehajú primárne prípravy.

„Sme vo fáze, že sa rozhodujeme, v akej krajine budeme natáčať a zároveň sa začíname stretávať s mužmi, a teda s kandidátmi na Bachelora číslo tri,“ uviedla výkonná producentka v rozhovore. Zároveň vyzvala divákov, aby sa ozvali, pokiaľ majú tip na budúceho ženícha.

Taktiež prezradila, že v tretej sérii môžeme očakávať určité zmeny a novinky, avšak za tú najväčšiu sama považuje opäť nového ženícha a nevesty.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News