herečka Karolína

Známa česká herečka a televízna hviezda poriadne prekvapila. Ako sama prezradila portálu Super.cz, v osobnom živote si aktuálne prechádza nie veľmi príjemným obdobím. Po rozchode s dlhoročným priateľom si už našla aj nové útočisko.

Len nedávno sme sa dozvedeli o šokujúcom rozchode rapera Sepera a influencerky Cynthie. Ešte predtým si zbohom dali aj manželia Bekim a Laura Aziri. Ako sa teraz ukázalo, single zostala aj známa herečka.

Karolína Krézlová je modelka, herečka a takisto speváčka od našich českých susedov. Jej tvár si mohla zahliadnuť napríklad vo filmoch Vyšehrad alebo Po čom muži túžia 2. Ako sama teraz priznala, čoskoro bude točiť aj ďalšie dva filmy pre Netflix.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolína Krézlová (@karolinakrezlova)

Kráska sa ešte v roku 2023 zúčastnila aj najdrsnejšej reality šou Survivor. Na opustenom ostrove jej vtedy v kmeni robili spoločnosť napríklad Pítr a Martin z Love Islandu. V rovnakej sérii súťažil aj český model Josef Kůrka, ktorý si len nedávno prešiel rozchodom so svojou snúbenicou Angie.

Známa herečka priznala rozchod

Podobnými problémami si podľa českého portálu Super.cz teraz prechádza aj herečka Karolína. Bývalá snúbenica Vladimíra Polívku tvorila tri roky pár s Ondřejom Rákosníkom, majiteľom viacerých luxusných reštaurácií.

Karolína a známy boháč si teda povedali zbohom po dlhom vzťahu, čo potvrdila samotná herečka. „Ako by som to povedala … Rozchádzali sa naše názory na život. Nezhodli sme sa na jednej podstatnej veci. Žiadna dráma sa nekonala,“ prezradila.

Ako sama uviedla, s priateľom si zbohom dali už pred mesiacom a najväčším problémom bola práve rozdielna vízia budúcnosti. Karolína totiž túžila po rodine, avšak partner mal v živote iné priority. Herečka si už podľa vlastných slov musela nájsť aj nové bývanie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Novotny (@ondrejnovotny)

Zdroj: Super.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News