Dunaj, k vašim službám

Asi všetci diváci seriálu Dunaj, k vašim službám počas pozerania poslednej odvysielanej časti zostali zaskočení. A to najmä na jej konci, kedy Walter Klaus manželke Helge odhalil, čo pred ňou skrýval. Portál Mediaboom teraz prezradil, o aké tajomstvo zrejme išlo.

Siedma séria seriálu Dunaj, k vašim službám sa začína zamotávať. Najprv nás šokoval príchod postáv Júlie a jej syna Petríka, ktorý údajne má byť potomkom zosnulého Petra Kučeru. Ako sa však prednedávnom ukázalo, vôbec to tak nemusí byť. Krásnu blondínku do prominentnej rodiny poslal Anton Holubec, ktorý chce získať väčšinový podiel v Dunaji.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

V posledných odvysielaných častiach sme prišli na to, že Walter Klaus pred Helgou celé roky skrýval veľké tajomstvo. Keď dostal kresbičku s dojemným vyznaním, diváci mali rôznorodé teórie. Ktorá zvíťazila?

Tajomstvo v seriáli Dunaj, k vašim službám odhalené

Do siedmej série sme o Walterovej rodine takmer nič nevedeli. Až na jej začiatku mu zomrela mama, ktorej prisľúbil o kohosi sa postarať. Doposiaľ sa však nevedelo, o koho ide. Vyzeralo to tak, že Klaus pred manželkou utajil milenku a syna. Podľa informácií portálu Mediaboom to však tak nemusí byť.

„Diváci už zistili, že list, ktorý Helga našla, nenakreslilo Walterovi malé dieťa ale dospelý muž menom Wolfie, trpiaci Downovým syndrómom. K Walterovi ho priviedla neznáma žena, ktorú s ním spája viac ako len priateľstvo,“ píše spomínaný web.

Dodáva, že práve toto Klausa núti schovávať svojho súrodenca. Jeho snaha ale má byť neúspešná. Ako už totiž naznačila krátka predpoveď na nadchádzajúce časti, Wolfie sa údajne dostane do akéhosi nebezpečenstva.

„Kým dosiaľ bez problémov spôsoboval (pozn. redakcie: Walter Klaus) utrpenie Židom, označených za menejcenných až zbytočných, teraz bude rovnakej ideológii priamo čeliť jeho vlastný brat,“ dodáva Mediaboom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

To potvrdzuje aj slová herca Jána Koleníka, ktorý pred vyše mesiacom v rozhovore uviedol, že jeho postavu v seriáli Dunaj, k vašim službám čosi zmení, no nebude to dieťa, ani milenka.

Tušila si, že sa stane práve toto?

Zdroj: Mediaboom

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News