Love Island

Vzťahy v reality šou Love Island sa neustále vyvíjajú. Nie všetky srdiečka si však zatiaľ našli lásku. Jedným z nich je Dano, ktorý už stihol vystriedať viaceré partnerky. Momentálne je síce v páre s Gábi, no ako si mohla vidieť v ukážke na Instagrame, ani tento románik zrejme nepokračuje podľa jeho predstáv.

Príchodom Dana na ostrov lásky sa už stihli mnohé veci skomplikovať. Fešák v úvode priznal, že je bývalým priateľom víťazky prvej série, Laury. Dôvodom ich rozchodu mal byť práve Love Island.

Aj keď na svoju expartnerku nespomína zle a do šou prišiel nájsť lásku, zatiaľ sa mu to nedarí. Zo začiatku prejavil záujem o Dominique, ktorá však v tom čase mala oči iba pre Dušana.

Neskôr sa dostal do konfliktu s Adamom, ktorý ho obvinil z toho, že má mladú influencerku manipulovať. To však s presvedčením poprel a stál si za svojím názorom.

Medzičasom bol v páre s Emou. Tá síce oňho prejavila záujem, no on tomu taký otvorený nebol. Počas zatiaľ najväčšej vzťahovej skúšky Casa Amor ju vymenil za bombshell Gábi a zdalo sa, že v nej konečne našiel, to čo hľadal.

Po pár dňoch ju dohnal k slzám

Viaceré dievčatá si vo vile všimli, že Danove správanie je občas až príliš chladné. Hlavne v prípade Emy, ktorá sa s ním viackrát snažila nadviazať konverzáciu, no on bol čoraz viac odťažitý. „Ja som mala pocit, že jemu už vadilo aj to, že dýcham,“ zverila sa v ženskom kolektíve.

Mladý športovec posledné dni budoval nový vzťah s očarujúcou brunetkou. Počas minulého večera však nastala zmena. Pri večernej debate na ňu totiž vytiahol, že až tak spokojný nie je.

„Všade, kde sa baby rozprávajú, tam si aj ty. A všade, kde ohovárajú, tam si ty. Ty sa máš právo rozprávať s kým chceš, ale to je presne tá priorita. Proste, ak chceš riešiť, ako sa má Laura s Dejvom, tým pádom nemôžeme riešiť, ako sa máme my dvaja,“ vyčítal jej.

Gábi sa po tejto debate išla nadýchať čerstvého vzduchu, kde neudržala emócie a rozplakala sa. To, či si toto nedorozumenie vyjasnia a budú vedieť ďalej pokračovať v budovaní vzťahu, uvidíme v najbližšej epizóde.

No diváci sa už stihli vyjadriť. „Adam mal pravdu, Dano je manipulátor. Príde dievča, deň je z nej hotový a ďalší deň rieši sračky,“ napísal jeden v komentároch. „Dano zvládol zdeptať za jeden týždeň polku vily,“ pridali sa ďalší s ostrým názorom na jeho správanie.

Zdroj: Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News