Farma

Ľudia sa prirodzene menia a musíš uznať, že je zaujímavé sledovať, ako vyzerali pred pár rokmi. Rovnako si veľkou zmenou imidžu prešla aj Karolína z reality šou Farma. Vidieť to môžeš aj na jej Facebooku.

Súťažiacich, ktorí účinkujú v šou Farma 16 pomaly začíname spoznávať. Niektorí nás sklamali, iní príjemne prekvapili. Výraznou osobou na statku ale je aj Karolína. Minulý týždeň sa dokonca nepohodla s Andrejom a Sandrou. Vypadnutá farmárka tiež prekvapila, keď v rozhovore nešetrila ostrými slovami na adresu potetovanej Banskoštiavničanky.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

„Je to veľmi, veľmi zlý človek. Karolína – to som ani o tom nevedela – posledné roky trávi tým, že chodí po reality šou-s. Myslím si, že toto je jej tretia alebo štvrtá reality šou,“ vyjadrila sa pre markiza.sk. To ale nie je všetko. „Fotí akty. Ale akty také, ako keby boli z 92. roku. Čo by som jej mohla poradiť, je najať si stylistu a lepšieho fotografa,“ uviedla Sandra.

Neuveriteľné, ako sa zmenila Karolína zo šou Farma 16

Ako sme mali možnosť vidieť, Karolína pred pár rokmi naozaj vyzerala inak. Keď súťažila v šou Láska na chate, mala čierne vlasy a čelo jej zakrývala hustá ofina. Už vtedy išlo o výsledok jej premeny. Od roku 2018 sa mení doslova ako chameleón.

Ako môžeš vidieť na Facebooku farmárky, pred šiestimi rokmi mala krátke hnedé vlasy a zdá sa, že ešte jej telo nezdobili žiadne tetovania. Vidieť to môžeš po kliknutí SEM. O rok neskôr jej už spod trička vykúkalo tetovanie na hrudi. No tvár ešte nemala „pomaľovanú“. Svedčalo jej to podľa teba viac? Overiť si to môžeš TU.

No a keď si prescrolluješ aj ďalšie fotky na jej sociálnej sieti, zistíš, že v jednom období mala aj úplne krátke vlasy. Rovnako jej koruna krásy hýrila všetkými možnými farbami. Od fialovej, cez ružovú a čiernu, až po ryšavú. Kedy jej to podľa teba pristalo najviac?

Veľkou zmenou imidžu si prešiel aj farmár Janko. Na to sa môžeš pozrieť po kliknutí SEM.

Zdroj: Facebook/Karolína Jarabeková

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News