Milovanie a hudba
Pexels/Diana Titenko/Игорь Лушницкий
Tento článok je určený pre osoby staršie ako 18 rokov, môže obsahovať sex, nahotu a iný nevhodný obsah pre neplnoletých.


Späť na hlavnú stránku

Vedela si, že aj hudba má vplyv na milovanie? Ako sa uvádza v tlačovej správe, ktorú nám poskytol e-shop Ruzovyslon.sk, môže stimulovať naše libido, znížiť strach z očakávaného výkonu a dokonca predĺžiť dĺžku samotného styku.

Nová štúdia tiež potvrdila, že ľudia, ktorí počas aktu počúvajú piesne, majú intímnosti častejšie a vo všeobecnosti sú spokojnejší so svojím milostným životom. Na odborný názor sme sa spýtali aj s*xpertky Veroniky Kubíčkovej.

Štúdia odhalila jasné výsledky

Nedávny prieskum spoločnosti ZipHealth analyzoval údaje viac ako tisícky ľudí. 47 % z nich pravidelne počúva hudbu počas milovania. Kým pre 68 % je hudba prostriedkom na zníženie úzkosti z očakávanej výkonnosti, 63 % populácie výrazne pomáha predĺžiť trvanie s*xu.

Spomínaný výskum poskytol odpovede na otázky, akú hudbu ľudia uprednostňujú počas intímností. Tiež aký je ich najobľúbenejší hudobný žáner, alebo aké tempo by mala mať melódia, aby zodpovedala rýchlosti milovania.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating