Separ a Teri
Instagram/separ__dms/teri.pallova

Na sociálnej sieti TikTok sa začalo šíriť prvé spoločné video rapera Sepera s jeho údajnou novou láskou. Ako je zo záberov jasné, dvojica si spolu užila oslavu a nechýbali ani nežné dotyky. 

Raper Separ sa len nedávno rozišiel so svojou priateľkou Cynthiou Tóthovou. Práve jeho krátko potom fanúšikovia začali spájať s Frederikou z Ruže pre nevestu. Ako sa však ukázalo, nič medzi nimi nie je a nebolo.

O čosi neskôr sa zase začalo šepkať o Separovom romániku s influencerkou Teri Pallovou. Všetko to odštartovalo potom, čo jeho ex v stories niektoré ženy nazvala hadmi. Prečo a komu venovala tieto slová, Cynthia popísala v podcaste SNAMI.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝐓𝐄𝐑𝐈 𝐏𝐀𝐋𝐋𝐎𝐕𝐀́ (@teri.pallova)

„Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom … Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje toto,“ povedala.

Aj keď neprezradila meno danej osoby, ľudia v komentároch začali označovať najmä spomenutú influencerku. Jeden z fanúšikov dokonca uviedol, že ich spolu videl. Iný poukázal na to, že Teri sa krátko po Separovom rozchode mala natočiť v jeho aute.

Separ a Teri Pallová naozaj spolu?

Samotný raper všetky tieto slová zachytil a ticho nezostal ani on sám. Práve on sa k celej situácii vyjadril a servítku pred ústa si absolútne nedával. Ako sám povedal, je len jeho vec, s kým bude randiť.

Ako sa teraz začalo šíriť sociálnou sieťou TikTok, Separ zrejme naozaj trávi čas s útlou brunetkou, pričom má ísť o Teri Pallovú. Odhalil ich pritom niekto z blízkeho okolia. Toto video podľa všetkého na svoj Instagram pridal Mário Biháry.

Ako je jasné z uniknutých záberov, dvojica si spoločne užila oslavu 40 narodenín a obaja k sebe mali poriadne blízko. Brunetka, ktorá robila spoločnosť Separovi, si obliekla krátke čierne šaty. Raperova ruka na jej pozadí môže skutočne prezrádzať, že je medzi nimi niečo viac.

@monikamom3

#foryou #fyp #separ #tery #separatereza #fake #nikdy #falos #hanba #foryoupage #like #video #instagram

♬ original sound – idk

Zdroj: TikTok/bianca.sadibolova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News