Julie a Lu

Julie Hojdyszová po návrate z reality šou Ruža pre nevestu o svojom súkromnom živote a vzťahu neustále mlčí. Stále viac sa však ukazuje po boku Slováka Lua a fanúšikovia by tak radi vedeli, ako to medzi nimi je. Ona samotná už niečo viac prezradila aj exkluzívne pre Odzadu.sk. A čo povedala portálu Extra.cz?

Julie sa zúčastnila druhej série šou Ruža pre nevestu, kde sa dostala až do finále. Ešte predtým však vo vile spôsobila množstvo kontroverzií, za ktoré ju ostatné baby príliš v láske nemali. Aj keď o Radka bojovala najviac, ako sa dalo, napokon si vybral Stanku.

Česká misska sa však po skončení šou začala na sociálnych sieťach stále viac a viac ukazovať po boku slovenského fešáka Lua. Práve on sa minulý rok objavil v Love Islande.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝔩𝔲 𝔧𝔞𝔪𝔟𝔬𝔯 (@lu_see_fear)

Vôbec prvýkrát sa dvojica ukázala bok po boku ešte počas vysielania Ruže, kedy si spoločne vyrazili na odovzdávanie Cien Anděl. Okrem viacerých spoločných záberov mnohých prekvapili aj ich svadobné fotky. Ako sa však ukázalo, išlo len o fotenie a dvojica stále vzťah nepotvrdila.

Samotná nevesta však čosi viac prezradila aj nám. Sme spolu vo veľmi blízkom kontakte. Očividne sa nejakým spôsobom máme radi,“ povedala. A čo Julie na Luovi zaujalo najviac? „Prvé asi to, že bol veľmi spontánny, má zmysel pre humor. Takže to bolo asi také to prvé – osobnosť,“ dodala.

Priznala konečne Julie vzťah s Luom?

Len nedávno dokonca prekvapila aj Luovu maminu, ktorá nám o českej kráske porozprávala, v exkluzívnom rozhovore. Práve samotná Julie sa teraz opäť rozhovorila o jej súkromí. Čo prezradila portálu Extra.cz?

Ešte to nevyjde na povrch, myslím, že ešte nie je ten správny čas. Samozrejme, nebudeme robiť, že sa nepoznáme, ale myslím si, že je dôležité, že diváci vedia, že sa často vidíme. A hovorím si, ak nás majú tí ľudia radi, tak nám budú fandiť či už sme len kamaráti alebo pár,“ zverila sa Julie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Kráska tak o ich vzťahu neustále mlčí a je teda len otázkou času, kedy sa dozvieme, ako to medzi nimi skutočne je.

Zdroj: Extra.cz, Julie Hojdyszová exkluzívne pre Odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News