Mladá umelkyňa dobýja svet módy: Jej bundu nosia aj celebrity ako Rytmus

Kristína Němcová, alias Kristine de Vil, patrí medzi mladé ženy, ktoré si idú tvrdo za svojimi snami. Popri fitness a vareniu sa venuje tvorbe štýlových búnd, ktoré si na seba obliekla aj známa slovenská legenda rapu Patrik Rytmus Vrbovský. Táto módna dizajnérka má veľké plány do budúcna. Chce zaujať aj iné celebrity?

Ak hľadáš inšpiráciu alebo sa bojíš dosahovať nové ciele, tak práve Kristína by ti s tým mohla pomôcť. Jej tvorba začala ako malý nevinný darček, ktorý v nej vyvolal nával novej energie. Odvtedy má za sebou množstvo štýlových prvkov, za ktorými sa otáčajú aj ľudia na ulici a jednu z nich má aj umelec, ktorý patrí medzi slovenské celebrity. Nikdy nie je neskoro začať si plniť svoje sny!

Od plátna k denimu

Kristína, mladá umelkyňa s dušou maliara, našla svoju cestu k tvorbe originálnych denimových búnd takmer náhodou. Jej príbeh sa začal písať už v detstve, keď objavila svoju vášeň pre umenie. „Už od malička som sa venovala maľovaniu,“ spomína. Táto láska ju priviedla na strednú umeleckú školu, kde sa venovala animácii a naučila sa širokú škálu umeleckých techník.

Okrem umenia sa Kristína venuje aj fitness a vareniu. Tieto aktivity vníma ako vzájomne sa doplňujúce. „Varenie a fitness je pre mňa ruka v ruke. Je to základ fungovania, ak chcete mať výsledky,“ vysvetľuje. Na jej profile môžeš nájsť aj nejaké inšpirácie, ak by si si chcela doplniť svoj jedálniček.

Zlom v jej kariére prišiel nečakane. Chcela darovať sestre originálny darček na narodeniny a rozhodla sa namaľovať jej obľúbeného speváka na rifľovú bundu. „Napadlo mi, že jej na to namaľujem THE WEEKNDA,“ vysvetľuje mladá dizajnérka. Tento nápad, podporený jej priateľom, odštartoval jej novú vášeň, ktorej sa odvtedy nedokáže nabažiť.

Mladá návrhárka odieva celebrity
zdroj: Archív Kristína Němcová

Prvý pokus však nebol úplne úspešný, nakoľko v tomto ešte nebola príliš zabehnutá. Na bundu použila akrylové farby určené na plátno, nie na textil. Nenechala sa však odradiť. „Onedlho som si našla farby na textil a premaľovala jej to. Bunda jej drží do dnešného dňa,“ hovorí. Na chybách sa človek učí a práve táto bola jedna z tých najlepších, ktorá ju posunula ďalej, aby mohla odievať aj celebrity.

Z nuly na stovky eur

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Móda