Raper Rytmus

Raper Rytmus pred pár dňami v O2 arene v Prahe odpálil veľkolepú šou. Aj na svojom Instagrame vychválil všetkých svojich fanúšikov, ktorí si ju prišli užiť. Po sociálnych sieťach však teraz kolujú pripomienky od jeho kolegov. Do jedného z najúspešnejších slovenských hudobníkov sa v stories pustil Ektor a jeho slová na svojom profile prezdieľal aj Separ. Čo sa stalo?

Rytmus v Prahe odpálil veľkolepú šou

V septembri 2023 Rytmus odpálil svetovú šou spolu so svojou rapovou skupinou Kontrafakt. O rok neskôr sa opäť ukázal v O2 arene, ale tentokrát išlo o jeho sólovú hudbu. Duety si strihol s Darou Rolins či Tinou a na pódiu privítal aj tanečnicu Ninu Janovú. Rovnako si to užila aj raperova manželka Jasmina Alagič.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

„Neviem vyjadriť slovami, ako si vážim včerajší deň – 14. 9. Hlboká vďaka a úcta mojim goat fans. Napriek niekoľkým nechutným kauzám, ktoré sa ma snažili degradovať nielen ako človeka, ale aj umelca. Napriek dvom vypredaným štadiónom, ktoré sme doručili behom roka. Napriek potopám, 100-ročnej vode a správam, aby ľudia nikam necestovali a zostali doma, ste vy všetci pricestovali a vypredali sme behom roka v poradí tretí štadión,“ prihovoril sa Rytmus fanúšikom na Instagrame.

Čo vadí známym raperom?

Jeho kolegovi z brandže však na tomto tvrdení vadí jedna vec. Prehovoril o nej v stories. „Nemám rád raperov, čo si vymýšľajú, že vypredali O2, keď nevypredali O2. Prečo klamať, keď môžeš povedať pravdu?“ napísal Ektor a Separ to prezdieľal na svojom profile. K tomuto vyjadreniu pridal aj smajlíka, ktorý sa smeje – 🤭.

Český raper ale po chvíli pokračoval. Tentokrát už dokonca priamo prezradil, na koho v predošlom príbehu narážal. „Keď som videl, ako s tým bojuje Rytmus, čo i len cez rozdávanie lístkov, posúvanie pódia do polovice arény a zatvárane sektora, nedokázal O2 vypredať. Je to pre mňa o to hodnotnejšie a vážim si to stokrát viac,“ uviedol.

„Inak, aby bolo jasné … Nikdy by som sa nikomu nesmial za to, že nevypredal šou … Je to vec, čo sa stáva umelcom bežne po celom svete. Stalo sa to aj mne v roku 2019, keď som nevypredal Karlín … Smejem sa klamstvám a propagande,“ dodal ešte Ektor.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ektor (@realektor)

Raper Rytmus sa k tomu zatiaľ nevyjadril. Správu budeme aktualizovať.

Zdroj: Instagram/rytmusking, Instagram/realektor, Instagram/separ__dms

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News