Carmen Geiss

Hviezda legendárnej reality šou Geissenovci, ktorá žije život plný luxusu a extravagancie, opäť šokovala svojich fanúšikov. Tentokrát však nie dobrodružstvami, ale zdravotnými problémami. Carmen Geiss musela podstúpiť vážnu operáciu, ktorá ju opäť „vyradila z akcie“. Čo sa presne stalo, prezradila na svojom Instagrame

Carmen Geiss v posledných týždňoch prežíva poriadne krušné chvíle. Len čo si vydýchla po akútnej pankreatitíde, už ju opäť zložili zdravotné komplikácie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Geiss 👑 (@carmengeiss)

Tentokrát sa kameňom úrazu stal žlčník, ktorý ju doslova prinútil ľahnúť si pod nôž. Všetko sa zomlelo veľmi rýchlo, keď Carmen pocítila náhle bolesti.

„Operácia dopadla dobre, pacient je na tom dobre! Neuveriteľné, čo dokážu tri malé kamene. No, teraz je všetko vonku a ja sa opäť cítim skvele! A pozdravujem z kameňolomu – som opäť v službe!“ zverila sa svojim fanúšikom priamo z nemocnice, kde sa okamžite podrobila akútnemu zákroku.

Carmen Geiss zradili viac než len kamene

Lekári neváhali ani minútu a rozhodli sa televíznej hviezde odstrániť nielen žlčníkové kamene, ale aj celý žlčník, aby predišli ďalším komplikáciám.

Pobyt v zdravotníckom zariadení nebol pre Carmen ničím novým, keďže v poslednej dobe sa jej smola doslova lepí na päty. No tentokrát bola situácia ešte závažnejšia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Geiss 👑 (@carmengeiss)

Napriek všetkým zdravotným problémom Carmen nezabúda na svoj povestný humor. Pred operáciou vtipkovala, že kamene, ktoré jej vyberú, by mohla využiť na stavbu.

Jej pozitívny prístup a energia zrejme inšpirujú tisíce fanúšikov, ktorí jej na sociálnych sieťach vyjadrujú podporu a želajú rýchle uzdravenie.

Zdroj: Instagram/carmengeiss

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News